Brat olimpijske šampionke Džeter za Telegraf: Ne plašimo se Srbije! (VIDEO)

Plejmejker reprezentacije Ukrajine ističe da njegova sesra, olimpijska i svetska šampionka u atletici, gleda putem televizije svaki meč iz Slovenije, pa će tako bodriti brata i u duelu s "orlovima"

  • 1

Košarkaš Ukrajine Judžin Džeter nije toliko poznat kao igrač koliko kao rođeni brat američke sprinterke i olimpijske šampionke Karmelite Džeter. Nekadašnji igrač Sakramento kingsa istakao je da selekcija Ukrajine mora pod hitno da reši svoje probleme ako misli da uopšte parira košarkašima Srbije na meču u petak.

Ukrajinci su demolirani od Letonije sa 85:51 na startu druge faze i imaju minimalne šanse da se domognu četvrtfinala.

- Znamo da će druga runda biti jako teška. Igramo protiv Srbije, još jednog dobrog tima, ali mi pre svega moramo da popravimo naš odnos - kaže Džeter za Telegraf, i dodaje:

- Moramo da igramo timski, to je moj posao. Protiv Srbije će biti teško, ali ako rešimo probleme među sobom, tek onda možemo da pričamo o tom meču - kaže Amerikanac.

Na pitanje da li zna nekog igrača, Džeter je rekao:

- Znam Nenada Krstića, ali i svi ostali su, takođe, dobri igrači. Igrali smo sa njima u Beogradu i znamo šta sve mogu.

KARMELITA ĆE GA BODRITI PROTIV SRBIJE

Džeter je na kraju rekao da sestra Karmelita gleda svaki meč putev TV prenosa.

Svi Amerikanci sa kojima sam pričao, a igrali su u Srbiji, imaju samo reči hvale. Mislim da je i moja sestra jednom trčala tamo, ali ona trči po celom svetu i svuda je obožavaju - kaže Džeter, i poručuje:

- Nažalost, neće dolaziti u Sloveniju, sada je na rehabilitaciji, ali prati svaki moj meč preko TV-a, pa će gledati i protiv Srbije. Znam da, kada dođem u hotel posle meča, uvek zateknem brdo poruka od nje - rekao je Džeter.

Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sele

    13. septembar 2013 | 08:41

    Ko se boji Srbije još, tri za groš, tri za groš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA