"TRAGEDIJA"! Filip: Raskinuo sam sa Stanijom! (FOTO)

- Razlog našeg raskida je glupa svađa i jako se kajem što sam uopšte dozvolio da ode u tom smeru, ali veliki je pritisak na našu vezu sa svih strana i nije lako izboriti se sa time - kaže Panajotović

  • 14

Nakon "Farme" Stanija i Filip su na sav glas pričali kako planiraju zajednički život, venčanje i decu, ali, ne lezi vraže, pojaviše se problemi u raju: starleta je u suzama otišla u Ameriku a maneken je potvrdio da su njih dvoje raskinuli, kako kaže, zbog glupe svađe!

Pre nekoliko dana njih dvoje su se u Novom Sadu družili sa fanovima, a kada su ih prisutni zamolili da se poljube pred kamerama, Stanija se rasplakala i pobegla od Filipa i tada su počele priče da su njih dvoje raskinuli. Bez obzira na to što su najavljivali da će zajedno otputovati u Ameriku, Dobrojevićeva je otišla sama, a Panajotović je ostao u Beogradu.

Da bi objasnio šta se u stvari dogodilo, maneken se oglasio na svojoj Fejsbuk stranici i naveo razloge za raskid.

- Posle brojnih spekulacija da li smo Stanija i ja i dalje zajedno i brojnih priča o tome šta je razlog raskida, osetio sam potrebu da ovako javno kažem pravu istinu... Razlog našeg raskida je bila jedna skroz glupa svađa koja je otišla u pogrešnom smeru i jako se kajem što sam uopšte dozvolio da ode u tom smeru, ali jako je veliki pritisak na našu vezu sa svih strana i nije lako izboriti se sa time. Ali ako je ljubav prava, ona će na kraju pobediti sve prepreke... I ona i ja verujemo u našu ljubav i da ćemo ovaj test proći! - napisao je Filip.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rasko

    12. septembar 2013 | 10:54

    veruj mi filipe utjesila se ona vec.mozda vec u avionu

  • GoranM

    12. septembar 2013 | 13:33

    Dovoljno je sumorno sa ovom kišom, a sad još i ova trađedi. Zašto mi ovo radite?

  • Ilija

    12. septembar 2013 | 13:34

    Sve je to unapred isplanirano da bi isla bez tebe nego si se upecao Filipe i to po ko zna koji put. Sta sve treba da se desi ovom momku da bi on svatio da je ova opajdara tezak manipulator i to od prvog dana kad su se upoznali!!! Svet bi bio mnogo lepsi bez ovakvih moralnih nakaza,a ti Filipe nadji novu devojku koja ce te stvarno voleti pa ce ti sve ovo biti smesno i svatices da je svaki minut zivota izgubio poznavajuci ovu budalu,sto dalje od ove BOLESTI zvane STANIJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA