Bešiktaš drastično kažnjen zbog nereda u derbiju sa Galatasarajem!

"Crno-beli" iz Istanbula naredna četiri meča bez prisustva navijača. Trener Slaven Bilić suspendovan na tri susreta zbog prigovora sudijama

  • 0

Turski fudbalski prvoligaš Bešiktaš kažnjen je sa četiri utakmice igranja na domaćem terenu bez prisustva publike zbog navijačkih nereda na derbi susretu protiv gradskog rivala Galatasaraja.

Utakmica u nedelju uveče prekinuta je u sudijskoj nadoknadi pri rezultatu 2:1 za Galatasaraj, kada su stotine domaćih navijača upale na teren i stvorile pravi haos.

Policija je upotrebila suzavac da obuzda pristalice Bešiktaša, nakon što je u naelektrisanoj atmosferi prvotimcu gostiju Felipeu Melu dodeljen crveni karton, a igrači oba tima pobegli su u svlačionice.

Treneru Bešiktaša Slavenu Biliću izrečena je zabrana vođenja tima na tri utakmice zbog crvenog kartona nakon prigovaranja sudiji, dok je isključeni Melo dobio dva meča suspenzije.

Bešiktaš je trenutno vodeći u prvenstvu Turske sa 12 bodova, dok je aktuelni šampion Galatasaraj u sredini tabele sa šest bodova manje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA