HAOS NA KANTRIDI: Divljale Torcida i Armada, policija intervenisala sa psima! (VIDEO)

117. jadranski derbi između Rijeke i Hajduka (1:1) obeležen je strašnim scenama na tribinama

  • 4

Jadranski derbi, 117. po redu, između Rijeke i splitskog Hajduka završen je rezultatom 1:1 pred oko 9.000 navijača, od kojih je dobar deo učestvovao u neredima na Kantridi.

Još pre sudijskog zvižduka je bilo nemilih scena, jer su navijači zviždali tokom minuta ćutnje za Vlatka Markovića, nedavno preminulog bivšeg predsednika HNS.

Rijeka je povela u 24. minutu. Splićani su potom u 59. minuti izjednačili, kada je Armada upalila baklje na svojoj tribini. Na drugoj strani je Torcida je uzvratila svojom bakljadom.

Posle prvog gola su se razbuktale strasti, poletele su stolice, a nakon drugog gola počele su bakljade, prvo Armadina, a onda Torcidina. Policija je sa psima intervenisala među Hajdukovim navijačima, a deo tribine onda je ispražnjen.

Galeriju fotografija sa tribina pogledajte OVDE.

Pre početka utakmice preventivno je privedeno 26 osoba, četiri osobe privedene su na kriminalističko istraživanje, a oštećena su dva autobusa.

Više osoba zatražilo je lekarsku pomoć, a policija je primenila silu više osoba, koje je posle privela. Težinu povreda i konačan broj povređenih i privedenih policija će saopštiti nakon što se prikupe svi podaci s terena. Za sada je četiri pripadnika policije povređeno.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mornar

    29. septembar 2013 | 11:50

    Nista strasno...pravi derbi!

  • Урош

    29. septembar 2013 | 11:56

    Звезда,Партизан,Војводина,Раднички Ниш, Хајдук (Сплит),Динамо, Ријека,Истра, Мостар, Жеља,Сарајево,Зеница,Олимпија (Словенија), Вардар, Приштина. Та лига је спас балканског фудбала. Препуни стадиони, забрана гостујућих навијача.

  • kide

    29. septembar 2013 | 13:20

    Do jaja.tako izgleda pravi derbi! Baklje,dimovi,topovski udari,kamenice,stolice lete e to je derbi!ziveli ultrasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA