Aleksandar Luković u decembru na "Marakani"?

Predsednik Crvene zvezde odavno je u kontaktu sa iskusnim defanzivcem, a Zenit je sada spreman da ga pošalje na pozajmicu. Nemački Keln bi mogao da zakomplikuje situaciju

  • 5

Ponovo je aktuelna priča o dolasku iskusnog defanzivca Aleksandra Lukovića na "Marakanu". Fudbaler koji se afirmisao u dresu Crvene zvezde prilično je nezadovoljan time što ne igra u sadašnjem klubu Zenitu i spreman je da ode.

Predsednik kluba Dragan Džajić odavno je stupio u kontakt sa štoperom, i radi se na tome da Luković već u decembru dođe na pozajmicu, piše "Kurir". Zenit u avgustu nije hteo da igrača pusti na pozajmicu u Beograd i plaća mu milion evra za još godinu dana ugovora, ali sad su izgleda Rusi spremni na kompromis, a odlučujuću ulogu trebalo bi da ima zajednički sponzor "Gasprom".

- Ne igram, to mi smeta! Treba da rešim taj problem s klubom. Ugovor sa Zenitom ističe mi u julu i, iskreno, ne znam šta će se desiti. Mnogo mi je teško u poslednja dva meseca. Profesionalac sam, dobro radim, ali nisam u planovima trenera. Ove jeseni igrao sam samo dve utakmice za Zenit, protiv CSKA i u Danskoj. Malo je to. Imam 31 godinu, nisam mlad igrač da mogu da čekam. I dalje mogu da igram na najvišem nivou. U Zenitu nisam igrao onoliko koliko sam mogao. Nisam srećan i želim da odem - rekao je Luković.

Za dolazak bivšeg reprezentativca Srbije novac izgleda više nije problem.

- Verujte mi, novac mi nije prioritet. Iskreno! Sad mi je najvažnije da počnem da igram. Nisam zaboravio kako se to radi, samo me treba pustiti - tvrdi Luković.

Ipak, nemački drugoligaš Keln, koji je na putu da se vrati u društvo bundesligaša, ima nameru da ponudi Zenitu 1.5 miliona evra, što bi moglo da pomuti planove Zvezdi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. novembar 2013 | 09:23

    Da l' je moguce da u svakom prelaznom roku pominjete Lukovica?! Nije mi jasno da nemate nista drugo da pisete osim toga...okanite se Zvezde,i tih izmilsjotina...idite u klub i pitajte sve sto Vas zanima a ne tu da lupate gluposti....

  • Lio

    30. novembar 2013 | 09:57

    haha svaki rok je on kod nas

  • micko

    30. novembar 2013 | 11:47

    Eto srece!Imali bi tim za evropu onda,da se raskine ugovor sa desetak igraca i dovedu 2 dobra .Laza i Rakic se vracaja i eto tima za evropu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA