MITROVIĆ: Loše sam igrao zbog smrti dede

Nakon što je postigao gol minulog vikenda, napadač Andrlehta otkrio razlog nešto lošije igre i priznao da oseća umor

  • 1

Pobedonosnim golom protiv Serkl Briža minulog vikenda, napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović je odgovorio svim kritičarima u Belgiji, koji su se ređali od navijača, medija pa do samog trenera Van den Broma.

Ipak, i sam Mitrović je svestan da je mogao mnogo bolje da odigra u prethodnom periodu, ali ga je smrt dede poremetila.

- Ovo je bio moj najbolji gol od kada sam došao u Anderleht. Osećam neko olakšanje. Trener je bio u pravu što nije bio zadovoljan mojim igrama u prethodnih mesec dana. Šta je bio problem? Smrt dede me je mnogo pogodila, jer smo imali jako prisan odnos - otvorio je dušu Mitrović, a preneo "Mozzart Sport".

Ova godina je bila veoma naporna za srpskog reprezentivca, koji ne staje od leta, koje je proveo sa omladinskom reprezentacijom na EP u Litvaniji, a potom jr odmah igrao za Partizan i Anderleht.

- Priznajem, osećam umor. Za Anderleht igram tri puta nedeljno, što je ovde u Belgiji normalna stvar, ali nije lako adaptirati se na taj ritam kada dođete iz Srbije. Ovde je fudbal mnogo brži - rekao je mladi fudblaer, kog ne opterećuje činjenica da je nasjkuplji fudbaler u istoriji belgijskog šampiona.

- Rukovodstvo i trener su procenili da vredim te pare i to može samo da mi donese samopouzdanje. Znao sam da će moje partije da se gledaju kroz lupu moje cene, ali nemam problem sa tim. Volim da igram pod pritiskom. Osećam se odlično u Belgiji i ubeđen sam da ću mnogo napredovati - rekao je srpski napadač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    4. decembar 2013 | 01:37

    Мали, тамо ништа није свето, мораш се суочити са потешкоћама, и наставити да гураш! Одличан си фудбалер, бићеш опасан! Не смеш осећати умор, мораш тренирати више, мораш бити тип-топ. Поздрав од Звездаша.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA