Tuča košarkaša na utakmici francuske prve lige! (VIDEO)

Osam sekundi pre kraja utakmice, u kojoj je već bilo rešeno pitanje pobednika, izbio je okršaj košarkaša oba tima. Meč je prekinut, a čelnici francuske lige najavili su žestoke kazne za sve izgrednike

  • 1

Na utakmici francuskog košarkaškog šampionata između timova Pariz-Levalua i Gravelina došlo je do opšte tuče igrača oba tima sedam sekundi pre kraja meča.

Iako je pobednik već uveliko bio rešen, jer su domaćini imali osam poena prednosti, došlo je prvo do varnica na terenu između Danijela Juinga iz ekipe Pariza i Janika Bokoloa iz Gravelina, a veoma brzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima, koji su u prvom trenutku pokušali da ih razdvoje, ali su im se onda i oni priključili.

U sledećem trenutku nije se znalo ko koga juri po terenu, a utakmica na kraju nije ni završena, a neće biti ni registrovana rezultatom koji je bio na snazi u trenutku prekida. Čelnici košarkaške organizacije Francuske najavili su žestoke kazne za sve učesnike, a one će biti saopštene u ponedeljak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    15. decembar 2013 | 16:29

    Pustis majmune bez povodca... Sta drugo da ocekujes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA