Gatuzo osumnjičen da je nameštao utakmice!

Nekadašnji vezista Milana zajedno sa bivšim asom Lacija Kristijanom Brokijem osumnjičen da je učestvovao u nameštanju mečeva čija istraga je krenula još 2010. godine

  • 1

Italijanska policija nastavlja sa istragama za nameštanje utakmica! Prema zahtevu javnog tužioca, koji je potpisao zahteve za hapšenje, pripadnici specijalne policije nastavili su sa istragom koja je pokrenuta još 2010. godine i uhapsili su četvoricu osumnjičenih za nameštanje utakmica.

Skandal koji je 2011. godine potresao ''čizmu'', kada su u akciji policije uhapšeni bivši fudbaleri Pepe Sinjori, Kristijano Doni i Stefano Mauri, mogao bi da se ponovi i krajem ove ili početkom naredne godine s obzirom na to da su ovoga puta osumnjičeni bivši igrači Milana Đenaro Gatuzo i Lacija Kristijano Broki.

Prema mišljenu istražnog sudije dvojica fudbalera su umešana u nameštanje fudbalskih mečeva, ali istraga je i dalje u toku. Takođe, nastavkom te operacije uhapšene su četiri osobe koje su osumnjičene za nameštanja od kojih su dve označene kao ''Mister X'' i bile su glavne spone između igrača i ilegalnog klađenja. U pitanju su Salvatore Spadano i Frančesko Bacani, a zanimljivo je da su obojica bila u zatvoru i zbog ranije istrage.

Pored njih, uhapšeni su još i predsednik Ankone i Rićionea, a zanimljivo je da su obojica veliki prijatelji Spadana, koji je u prvoj turi hapšenja bio usko povezan sa jednim od lidera italijanskih Roma Almira Gegića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oto Fon Schtuka

    17. decembar 2013 | 10:04

    Eto kako zaostajemo za Evropom! Mi tek pravimo fudbalsku mafiju. Ali trudi se drzava, sad prvo pravi mafiju, pa ce posle da hapsi. Ne sme se zaostajati za Evropom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA