Koktel Partizana: Šta da radimo kad nikog nema da nas menja! (FOTO)

- Možda sam malo dosadan zbog toga što vas šesti put pozdravljam sa istog mesta - rekao je Dragan Đurić prilikom spuštanja zavese Partizana na novogodišnjem koktelu u Zemunelu. Nema Rašovića, tu je Tumba

  • 3

Zveket čaša, osmesi, nova i stara lica. U 15 časova je počeo svečani koktel u organizaciji Fudbalskog kluba Partizan, koji u krugu porodice, prijatelja, navijača i medija proslavlja još jednu godinu u kojoj je osvojio šampionsku titulu, a zatim i jesenju titulu.

Novi trener Marko Nikolić se pojavio u društvu Dragana Đurića i Branka Ružića, a prvi čovek "crno-belih", prvi se latio mikrofona i izgovrio nekoliko rečenica koje su prilično obradovale, ali i nasmejale okupljene.

- Drago mi je da smo tu da zajedno sumiramo rezultate, po meni u izuzetnoj teškoj godini, najtežoj od kada sam ovde.

- Kad je teško, mi pokazujemo koliko smo jaki. Već šest godina vas pozdravljam sa ovog mesta, možda sam i dosadan, ali šta da radimo kad pravimo rezultate i niko neće da nas menja - rekao je Dragan Đurić.

Druženju prisustvuje i Ljubiša Tumbaković koji je pred kraj prošle sezone Partizan zamenio Kinom, a nekoliko meseci kasnije prilično prozivao Upravu Partizana.

Sa druge strane, sa proslave je izostao Vuk Rašović, do pre nekoliko dana trener tima i osvajač titule u prošloj sezoni.

(P.M/S.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dervis-dule

    17. decembar 2013 | 15:58

    I treba da nas zaj.... kad smo indijanci!

  • djordje

    17. decembar 2013 | 16:46

    Koja je ovo raja pored Rase Babica? :)

  • Bobankg

    17. decembar 2013 | 17:31

    Koje crne rezultate tre a da vas he sramota. I partizan i zvezdu. Sramotite nas gde stignete..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA