Bećković: Vladimir Stojković je treći najveći izdajnik svih vremena! (VIDEO)

Za mladog naslednika uglednog akademika nekadašnja jedinica "crveno-belih", a sada Partizana, morala bi da bude proglašena za izdajnika, jer je prešla u protivnički tabor. Prvi Juda, drugi Vuk Branković

  • 17

Unuk uglednog akademika Matije Bećkovića Luka Višnjić, kao i njegov deda, veliki je navijač Crvene zvezde i kao pristalici tog kluba teško mu je pao prelazak nekadašnjeg golmana "crveno-belih" Vladimira Stojkovića u redove večitog rivala Partizana.

Zato on smatra repezentativnog golmana za jednog od najvećih izdajnika u istoriji!

Ovu informaciju otkrio je sam Matija Bećković, gostujući u emisiji na Radio televiziji Srbije "TV lica kao sav normalan svet".

- Moj unuk Luka je u školi na pitanje ko su najveći izdajnici rekao da na prvom mestu mora da bude Juda, na drugom Vuk Branković, a na trećem golman Stojković. Nije se uopšte šalio - rekao je Bećković voditeljki emisije Tanji Peternek Aleksić.

Pogledajte u snimku ispod deo emisije u kojoj Bećković priča o golmanu Partizana:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedo

    20. decembar 2013 | 15:37

    Dokle vise da se lazemo? Gospodine Beckovicu Vuk Brankovic nikoga nije izdao, naprotiv on je na svom krilu porazio tursku vojsku! Akademici su korumpirani a najlakse im je da stoje iza stavova na kojima su i dobili svoje diplome!

  • Kome_ti_mater

    20. decembar 2013 | 16:12

    Ovom Beckovicu je izgleda izgoreo dihtung glave,il je prolupo na radilici.........

  • Немања

    20. decembar 2013 | 16:41

    Ако је неко одгледао цео интервју од сат и по времена, голмана Стојковића је издајником назвао Бећковићев најмлађи унук који је тек кренуо у основну школу. Немојте да осуђујете нешто што не знате, тј. само зато што је такав наслов.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA