≫ 

Moćan povratak Đokovića posle 6 meseci pauze: Počistio je sa terena 5. tenisera sveta, ali najviše brine "rukav" na desnoj ruci! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser slavio sa 6:1, 6:4 na egzibiciji Kujong u Melburnu protiv Dominika Tima

  • 34

Novak Đoković se posle 6 meseci pauze vratio na teren pobedom! Preslišao je 5. tenisera sveta, Dominka Tima sa 6:1, 6:4 na egzibiciji Kujong klasik u Melburnu, koja se igra kao zagrevanje za Australijan open.

Nole je bio furiozan u prvom setu, gde je za dvadesetak minuta dozvolio Austrijancu samo 1 gem i dobio ga je sa 6:1. Novak je bio siguran sa osnovne linije, dobro je servirao i napravio je svega tri neiznuđene greške, za razliku od Tima koji je često izbacivao lopticu van terena ili je pogađao mrežu.

Tokom drugog seta viđena je ozbiljnija borba u kojoj je ipak Đoković pokazao više. Bio je agresivniji i bolji u ključnim momentima meča, pogađao je neke teške udarce i paralele, koje su bile nerešiva enigma za Tima, koji je ponovo prilično grešio.

Foto: Guliver/Daniel Pockett/Getty Image

U poslednjem gemu ovog meča Novak je u nekoliko navrata odlično riternirao, došao je do meč lopte i odmah je iskoristio nateravši Tima na novu grešku.

Novak je pokazao da je povreda lakta iza njega, sudeći po tome da ga je služio i servis, ali i udarci.

>>> Novak krade tajne od tenisera koji ga je najviše prozivao: Đoković otkrio zašto je imao "rukav'' i u kakvom mu je stanju lakat (VIDEO)

Ipak, na desnoj ruci, zbog koje je propustio prethodnih šest meseci, imao je neku vrstu steznika u vidu "rukava", pa se nadamo da je to samo iz predostrožnosti urađeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    10. januar 2018 | 08:03

    Bravo care ! Jedina si svetla tacka u ovom nasem sivilu ! Napred

  • Zvonko Stilin

    10. januar 2018 | 08:27

    Pobedi lakat a lako ti ja sa protivnicima,Federer,Nadal i ostala sitna riba.Bravo majstore!

  • Tanče

    10. januar 2018 | 07:58

    Bravo Novače! Samo nastavi tako, idemo u nove pobede. Srećno!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA