≫ 

Srce mi kaže Srbija, ali bol je još jaka: Srpski teniser hoće i povređen protiv Amerikanaca!

Filip Krajinović ima povredu Ahilove tetive, ali želi da bude deo tima na Dejvis Kup

  • 6

Srpski teniser Filip Krajinović rekao je da ima veliku želju da igra za reprezentaciju i da veruje da će biti u sastavu za meč protiv SAD u Nišu (03-05 februar), ali da još uvek oseća veliki bol u Ahilovoj tetivi.

>>> Bez njene ljubavi ne bih uspeo: Filip Krajinović otkrio detalje veze sa Ninom Radulović

Selektor Nenad Zimonjić nije uvrstio 35. tenisera sveta na spisak igrača za duel sa Amerikancima u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, ali se Krajinović ne predaje i veruje da će sanirati povredu.

- Srce mi kaže Srbija, a bol još uvek koči. Iako povreda nije sanirana, stao sam danas na teren i krenuo sa prvim treninzima jer možda ipak uspem da se oporavim i spremim za meč sa Amerikancima. Od septembra mislim o tom meču, velika želja mi je bila da igram pred niškom publikom, u Čairu i desilo se šta se desilo.

- Nada me ne napušta i verujem da ću doživeti vatrenu publiku kakvu samo Niš ima", rekao je Krajinović za sajt TSS

Selektor Zimonjić imaju pravo izmene dva igrača sve do 1. febauara, odnosno sat vremena pre početka žreba rasporeda mečeva.

- Daću sve od sebe narednih dana da se oporavim i pripremim koliko god mi to bude telo dozvolilo, posebno Ahilova tetiva koju sam povredio, a za koju su mi rekli lekari da će mi trebati dug oporavak. Verujem u suprotno, da ću ipak izaći na teren protiv Amerikaca i da ce Srbija pobediti - zaključio je srpski broj dva.

Duel između reprezentacija Srbije i SAD igra se od 2. do 4. februara u Nišu.

VIDEO: Evo šta je Filip Krajinović rekao o svom nastupu na Mastersu i FK Crvenoj zvezdi i meču protiv Arsenala koji nije mogao da gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milly

    25. januar 2018 | 23:47

    Ma samo se ti dete leci! Za Srbiju je i Nole igrao a sad ga pljuju dzabalebarosi i oni sa kauca sto nista u zivotu nisu postigli ! Gledaj sebe i cuvaj zdravlje!

  • BL

    25. januar 2018 | 15:16

    Bice najbolji Reket Srbije!

  • ccc

    25. januar 2018 | 14:53

    Bas interesantno da se svi nasi sportisti povrede kad je reprezentacija u pitanju. Kosarkasi, fudbaleri, teniseri itd.. Jedino vaterpolisti ginu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA