≫ 

ANALIZA TELEGRAFA: Đoković je ovakvim nastupom "provocirao zlu kob", koja je došla po svoje (FOTO)

 ≫ 

Današnji Novakov poraz je refleksija košmara kroz koje je prolazio od Vimbldona 2016, kao da još uvek nije preležao neki neistraženi virus koji se "ušančio" u njegovom teniskom biću i bori se da održi svoje štetno postojanje.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Laki

    07. jun 2018 | 15:11

    Kljucna stvar za seriju neuspeha jeste naravno snaga. Iako Vilander tvrdi da Novak ima snagu jasesa tim ne slažem. Pogledajte samo servis.180km. I to prvi. Pa to zene danas prebacuju. Kretanje je jako sporo ,bez onih sitnih koraka za što bolje pozicioniranje prilikom udarca. Nema insajd forhenda nikako,bekhend paralela njegova uzdanica ne postoji,ritern koji mu je garantovano uvijek donosio prednost prosjecan. Stoji po tri metra iza linije i tako protivniku daje puno vremena. Udarci plitki,spori predvidivi bez energije. Velike oscilacije što sve skupa daje sliku da on nije ni na 70% šampionske forme.Protivniciga se više ne boje i nemaju respekt prema njemu.Taj pad je posledica njegovog stila igre i još nekih faktora o kojima se gotovo ništa ne zna.Telo i um moraju biti jedno ako hoćeš biti šampion. Zna to Novak vrlo dobro i njemu je potrebna pomoć nekog ko ga može vratiti na šampionski put.

  • gargamel

    06. jun 2018 | 19:19

    Novakove probleme treba najverovarnije traziti u privatnoj sferi.Ceo turnir je mrzovoljan, govor tela je pravi pokazatelj .

  • Nana

    06. jun 2018 | 15:11

    Imam vise nego dovoljno godina da Novaku budem majka. Imam sina koji je malo stariji od Noleta i ,zaista,mnogo volim tog ,coveka ,sada vec. Ali,zelim da kazem samo par svojih misli: mislim da je vec previse napisano o njegovoj ishrani i zato nema potrebe davati komentare na tu temu. Ono sto je mene juce iznenadilo kod Novaka je bes koji je pokazao prema decaku koji mu je donosio peskir,a onda sam malo pazljivije posmatrala mec i shvatila da je Noleta pobedio licno Nole. Njegova nekadasnja upornost se pretvorila u (meni ) neshvatljivu i po njega stetnu tvroglavost,sto i broj neiznudjenih gresaka govori.Ovo je Nole kog ja bas i ne poznajem. Ponavljam, jako ga volim i cenim u svakom smislu,ali nesto se drasticno menja ( u) kod njega. Mislim da je vreme da ozbiljno razmisli sta zeli ( a sta moze) dalje. Sta god da odluci zelim mu svaki uspeh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA