≫ 

Tim ispao – tim bolje za Novaka?

 ≫ 

Uz austrijanca, eliminisani i Gofen, Sok, Karenjo Busta, Verdasko…; ženski žreb ostao bez Kvitove, Šarapove i Garsije. Đoković solidan, uprkos vidnoj napetosti - da li je prerano za ocene koliko je u stanju da sebe “unapredi” na ovogodišnjem Vimbldonu? Od danas – i dublovi u muškoj i ženskoj konkurenciji, na terenu Dušan Lajović sa Mirzom Bašićem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nikola

    04. jul 2018 | 13:56

    Ma praticu Novaka dokle god dogurao, nema veze kako igra. Mogu vam reci da mi je sada vise zanimljiv nego pre, pre je sve igrace ispred sebe mleo. Svi smo tada znali ko ce pobediti, sada je drugacija, sada treba biti veran i navijati za njaboljeg kada sve i nije tako najbolje! Zato napred Nole!!!

  • Igor Obrenovac

    04. jul 2018 | 10:08

    Trece kolo je dan D za Noleta. Tesko ce biti protiv Edmunda...... ako to prebrodi cetvrto kolo bice sigurno lakse, bez obzira Kacanov ili neko drugi. Nakon toga moguci duel protiv Kirgiosa ili Zvereva. Bolje Zverev, njega ce proci, a Kirgios mu ne lezi, ne moze servis da mu procita, dva meca bez brejk lopte. Eventualno polufinale, Nadal ili Delpo, ako Novak stigne do polufinala u njemu ce biti apsolutni favorit. Ono sto mene brine je Novakova psiha. Juce je npr. goreo od zelje za perfekcijom, svaki dobar ili los potez izazivao je reakciju kod njega, sto je dobro. Lose je to sto u poslednje vreme na jednom mecu bude takav, a na drugom igra bez trunke emocija, bez jedne reakcije.... Tako da vec u trecem kolu moze da izadje hladan kao spricer, da izgubi set, i da njegov govor tela kaze "ajde da zavrsimo ovo pa da idem kuci kod porodice". Uglavnom zelim mu sve najbolje, voleo bih da napokon uzme tu baksuznu trinaestu.

  • Qwer

    04. jul 2018 | 09:10

    Šta me briga za Tima, važno je da je Novak tu. A to što mu je, mislite olakšano, nije sigurno mnogo, jer momci igraju tenis. Samo im se deda Rodžer još ne predaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA