≫ 

Đoković otkrio šta je radio u svlačionici tokom pauze: Bili smo goli u ledu jedan do drugog, bilo je veličanstveno!

Srpski teniser otkrio je kako su on i njegov rival tražili spas od paklene vrućine na terenima u Njujorku

  • 2

Novak Đoković je preživeo pakao 1. kola US Opena i savladao Martona Frušoviča sa 3:1 u setovima u nehumanim uslovima za igru.

Beg iz tog pakla na 10 minuta mogli su da dobiju i Novak i njegov rival kada bi otišli na pauzu od 10 minuta između setova, koju im je dozvolio organizator, ne bi li se okrepili za nastavak meča.

Novak je posle meča i otkrio šta se dešavalo u svlačionici.

Kada je posle meča upitan šta je radio tokom pauze između setova, kada je zatražio medicinski tajmaut, Novak je upitao "Da li zaista želite da znate?", svestan da će to biti mnogima smešno i zanimljivo.

- Zaista želim da zahvalim US Openu što nam je dozvolio odmor od 10 minuta posle prvog seta. Mislim da nam je obojici bio nephoodan.

- Ali pravilo je da nam nije dozvoljeno da pričamo ni sa kim od članova našeg tima u svlačionici. Bilo je zanimljivo, jer je fizioterapeut bio nekoliko koraka od mene, i nekako smo uspeli da jedno drugome damo znakove šta treba da radimo, a šta ne - konstatovao je Novak, a zatim se osvrnuo na najzanimljiviji deo priče.

- Bilo je smešno, jer smo i Marton i ja imali kupke sa ledom, koje su bile jedna do druge. Bili smo goli u ledenim kupkama i bio je to divan osećaj. Borite se sa momkom dva i po sata, a onda uđete u svlačionicu i neste završili meč, a goli ste u ledenim kupkama. Bio je to veličanstven osećaj, moram da kažem - otkrio je Đoković.

VIDEO Ovako je Novak preko Federera ušao u istoriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA