≫ 

Rafa bio blizu eliminacije: Nadal preživeo pet sati drame i ušao u završnicu US Opena! (VIDEO)

Nadal posle skoro pet sati igre srušio Dominika Tima sa 3-2 u setovima

  • 8

Još jedan više nego uzbudljiv meč na US Openu - odigrali su ga Rafael Nadal i Dominik Tim, koji su prošli kroz pet setova velike drame, na kraju je bilo 0:6, 6:4, 7:5, 6:7, 7:6 za Španca.

Huan Martin del Potro je sigurno sa uživanjem pratio ovaj meč, u kome je gledao kako se njegovi potencijalni rivali u polufinalu žestoko troše psihofizički.

Šou Đokovića i Vajde na treningu, kao nekada! (VIDEO)

Silovito je sa 6:0 dobio Austrijanac prvi set, Nadal je potom preokrenuo u setovima, da bi na 2:2 Tim izjednačio posle velike taj-brejk borbe nerava.

U petom setu, igralo se potpuno samouvereno pri svom servisu, mali pad imao je Tim kada je poveo sa 3:2, jer je dozvolio dve brejk šanse, ali je i to uspeo da prevaziđe.

Bio je Dominik zatim i na ponoru pri 5:5, kada je Rafa imao tri brejk šanse sa 40:0, ali su brutalni servisi i smečevi vratili prednost Austrijancu.

Na kraju, sve je vodilo ka taj-brejku, u kom je konačno pala odluka.

Posle 5-5 u taj-brejku, Rafa je uspeo da u dugoj razmeni dođe do meč lopte, koju nije ispustio, Austrijanac je pogrešio i okončao borbu dugu 4 sata i 50 minuta - imaće za čime da žali, tako malo mu je nedostajalo da dođe do željenog polufinala.

Sa druge strane kostura takmičenja, ukrstiće se parovi Marin Čilić - Kei Nišikori i Đoković - Milman (noć između srede i četvrtka, oko 2.30).

 Igrali su ove godine u Kvinsu, Đoković je Milmanu prepustio samo dva gema. Jeste izbacio Federera, ali Đoković je sada izraziti favorit sa kvotom 1,05 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Milman.

VIDEO - Šou Đokovića i Vajde na treningu pred završnicu US Opena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znmnznmn

    5. septembar 2018 | 09:10

    Rafa je Rafa. Ali ovaj Dominik bice pretnja u skorijoj buducnosti. Ipak je nas Nole najbolji za sva vremena. Napred Nole pp titulu sklanjaj sve sa puta.

  • Del potroo

    5. septembar 2018 | 09:00

    Osvaja del potro

  • Dejan

    5. septembar 2018 | 08:17

    Kako taj covek se uvek izvuce to je cudo jedno.Ceo turnir je pred ispadanjem i uzece tako titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA