≫ 

Prelepa Srpkinja kao sudija donela sreću Hrvatima, posvetili joj pesmu posle osvajanja svetske krune! (VIDEO)

"Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana...", posvetili su navijači Hrvatske pesmu Srpkinji koja je obavila perfektan posao u meču odluke

  • 5

Hrvatski sport bogatiji je za još jedan vanserijski uspeh ove godine, posle fudbalskog srebra na Mundijalu, teniseri su otišli korak dalje - postali su svetski prvaci osvajanjem Dejvis Kupa

Čilić i drugovi savladali su Francusku u Lilu 3:1, odlučujući poen doneo je upravo najbolji hrvatski tensier, pa su tako "kockasti" stigli do druge "salatare" u svojoj istoriji, posle one iz 2005. godine.

Zanimljivo, meč odluke između Čilića i Lukasa Puja sudila je Srpkinja Marijana Veljović, kojoj su u nastupu najveće euforije zbog osvajanja titule, po završetku meča hrvatski navijači posvetili i pesmu:

Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana... - zapevali su joj s tribina oduševljeni Hrvati jedan od omiljenih hitova.

Foto: youtube/printscreen/OfficialITFTennis

Inače, Marijana je rođena u Kragujevcu, jedna je od najboljih sudija Međunarodne teniske organizacije (ITF), a u finalu Dejvis Kupa sudila je dva meča.

U profilu koji je u nedelju osvanuo na jednom teniskom "YouTube" kanalu otkrila je nikad nije ni sanjala da će se baviti suđenjem.

Njoj je, kako je rekla, tenis oduvek bio strast, a na Vimbldonu je želela otići barem kao gledalac. Ono što nije mogla kao igračica, uspela je kao sudija i u tome neizmerno uživa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    25. novembar 2018 | 21:43

    Eto kako lep gest može da skrene pažnju sa svakodnevnih prepucavanja među političarima.

  • Luka

    25. novembar 2018 | 21:06

    Predivna je!

  • 011

    25. novembar 2018 | 21:01

    pre lepa je i hvala sta ste donesili srecu nasim komisije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA