Godinama se borio sa tumorom i povredama, a sada je Janko Tipsarević podelio najlepšu vest (VIDEO)

Imaćemo jednog tenisera više na Australijan openu

  • 1

Srpski teniser Janko Tipsarević oporavio se od povrede noge i najavio nastup na prvom gren slemu u sezoni Australijan openu.

Nekada osmi teniser sveta čak 16 meseci bio je van terena zbog povrede tetive, još od poraza od Argentinca Dijega Švarcmana (6:2, 6:4, 7:5) u drugom kolu US Opena, ali sada je spreman za veliki povratak.

- Osećam se mnogo bolje, mogu da se takmičim na Australijan openu. Moja noga je mnogo bolje i veoma sam uzbuđen - objavio je Tipsarević putem Instagrama, iz zavejanog Beograda, ističući i da mu je mnogo nedostajao snoubording tokom ovih meseci koliko je bio povređen.

On je godinama imao problem i sa tumorima, koje je operisao, ali su se oni uporno vraćali. Čim je uspeo da se vrati na teniski teren profesionalno, očigledno je sve to sada prošlost i to je najlepša vest koju je Janko mogao da podeli sa svojim pratiocima.

Tipsarević će u Melburnu, gde se turnir održava od 14. do 27. januara naredne godine, nastupiti zahvaljujući "zaštićenom renkingu".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TETAK

    17. decembar 2018 | 11:19

    Samo napred majstote i nek ti je sretan povratak. Kad je mogao Nole možeš i ti sugurno. Bićemo mi opet najbolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA