≫ 

Novaku zviždali u Dohi posle pobede, a onda se Đoković vrhunski obračunao sa prostačkom publikom! (VIDEO)

Scene kakve ne priliče teniskom terenu iznervirale Novaka

  • 21

Novak Đoković plasirao se u polufinale Dohe pobedivši Nikolosa Basilašvilija sa 2-1 u setovima, a naspram sebe je imao i pojedince u publici koji su se ponašali kao da su na fudbalskoj utakmici.

Bilo je pojedinaca koji su zviždali tokom meča, remetili su koncentraciju igračima, opominjani su nekoliko puta, ali uzaludno.

Kao da im to nije bilo dovoljno, počeli su da zvižde iz sve snage i dok je Novak davao izjavu, što je iritiralo i Novaka i ostale navijače koji su želeli da čuju izjavu najboljeg igrača sveta.

- Očekivao sam težak meč, on igra najbolji tenis svog života, u poslednje vreme, jedan je od najboljih udarača ove igre. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Novak, dok ga je remetila buka zvižduka.

Onda se i sam obratio navijačima koje je "locirao" kao provokatore, pa je i sam počeo da zviždi posle obraćanja.

- Vi stvarno baš volite da zviždite?  U redu... Hajde da napravite takmičenje u zviždanju. Naročiteo vi momci. Šta kažete vi? A vi - okretao se Novak ka svim sektorima stadiona, što možete pogledati na snimku.

Momcima koji su pokušali da ga poremete nije bilo prijatno, ostatak objekta je sa oduševljenjem ispratio reakciju "broja 1".

VIDEO - Nole je od danas i šeik, a evo šta je svima poručio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko-Banjica

    3. januar 2019 | 20:13

    Bravo Nole ti si Sampion.Nemogu ti nista mogu sam da ti zavide.🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Dragana

    3. januar 2019 | 19:30

    @Zvezda Bravo za komentar! Bravo Nole, ne spusta se na nivo prostaka, nego se izdignes iznad njih. Zelim ti jos pobeda i rivala i ovakve publike!

  • DARKO 100%

    3. januar 2019 | 19:12

    Bog ti dao srecu i zdravlje,!nemoze ti niko nista tebi je sve to Bogom dato od rodjenja,dobrota i cestitost,upornost,rad red disciplina,i mocnu retoriku skojom mozes da se nosis i najumnim ljudima ,Ti ces u buducnosti biti predsednik Srbije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA