Zvezdini fudbaleri napravili ludnicu na 18. rođendanu: Gobeljić pao u trans kad je pevačica zapevala Vujadinu, palile se baklje (VIDEO)

Veselo je bilo fudbalerima crveno-belih na dan Božića

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde, Vujadin Savić, Marko Gobeljić i Goran Čaušić bili su na 18. rođendanu ćerke njihovog prijatelja, a na slavlju su bili prve zvezde.

Veselo je bilo na dan Božića fudbalerima crveno-belih, koji imaju još nekoliko slobodnih dana do prve prozivke i početka priprema, koja je zakazana za 10. januar.

Marko Gobeljić je bio posebno raspoložen, pa je u jednom momentu zaigrao pred pevačicom uz pesmu "Giška bus zapalio", koja je postala hit među fudbalerima Zvezde nakon proslave titule, kada se zapalio otvoreni autobus Zvezde.

Palile su se i baklje u jednom momentu, a koliko je ludo i veselo bilo, pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. januar 2019 | 11:14

    Може им се. Велики успех остварили самим уласком у ЛШ, а да не спомињем 4 бода у каквој групи. 9 бода разлике у односу на озбиљан Раднички у првенству. Остала боранија је много испод ова два тима.Нек се провеселе мало.

  • Nikola Bozovic

    8. januar 2019 | 18:22

    Kakav bre Giska?!! zna se ko je bio Giska ne moze svako da se naziva Giskom !!! strasno !!!

  • markisio

    8. januar 2019 | 19:47

    Gobeljicu ne pali se vise majke ti!Mnogo napaljen lik ispade kao da je Zvezdino dete sa druge planete! Niti je prosao Zvezdinu skolu, u klubu je godinu dana a ispade heroj Zvezde!!!Navijam za Zvezdu ali mi je ovaj lik mnogo iritantan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA