≫ 

I mi košarkaši želimo tvojom šampionskom stazom: Sale Nacionale čestitao Novaku i sakupio "pelcer" za uspeh Orlova na SP! (FOTO)

Nole je odličnom igrom postao primer i inspiracija za sve sportiste Srbije

  • 2

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po sedmi put osvojio je Australijan open, čime je postao prvi teniser koji je sedam puta osvajao prvi Gren slem sezone!

Iza njega su Rodžer Federer i Roj Emerson sa po 6 titula najboljeg u Australiji. Noletov uspeh kao i način na koji je osvojio ovo takmičenje propratila je čitava planeta, a naravno posebno se slavi u Srbiji.

Tako je selektor košarkaške reprezentacije Srbije i legendarni košarkap Sale Đorđević sa oduševljenjem čestitao srpskom tenseru na istorijskom uspehu, koji je posebna inspiracija za njega, i sve košarkaše.

- Noletu i njegovom timu, kapa dole i veliki naklon uz najiskrenije čestitke za osvajanje AusOpena i postavljanje novih, nedostižnih sportskih rekorda! Uz nadu, da ćemo i mi košarkaši, ovog leta poći tvojom, šampionski utabanom stazom - napisao je popularni Sale Nacionale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA