≫ 

Doktorka Marijana spasla karijeru Endija Marija? Britanac spreman da se vrati na teren!

Nekada prvi teniser sveta ističe da se oseća mnogo bolje posle operacije

  • 3

Nekada prvi teniser sveta Endi Mari najavio je mogućnost da će se vratiti na teren na leto posle oporavka od operacije kuka.

Mari je dugotrajni problem rešio hirurškim zahvatom i ugrađivanjem metalnog kuka, pa bi ukoliko odigra zvaničan meč postao prvi teniser u singlu koji je nastupio pod takvim okolnostima.

- Želim da nastavim da igram, tu nema nikakve sumnje. Nemam više bol u kuku. Rehabilitacija ide sporo, ali prilično dobro. Samo treba da sačekam da vidim kako će se stvari odvijati - rekao je Mari, a prenosi britanski Telegraf.

Trostruki Gren slem šampion je i ranije saopštio da ima veliku želju da zaigra na Vimbldonu.

- Mnogo sam srećniji nego dva meseca pre operacije. Dugo sam patio. Sada, ako je moguće, voleo bih da se vratim takmičenju - naveo je on.

Mari je poslednji meč odigrao u prvom kolu Australijan opena kada je u pet setova poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta.

Nedavno se spekulisalo da je Mari zatražio pomoć čuvene srpske doktorke Marijane Kovačević, koja je nedavno javno objasnila po prvi put kako zapravo izgledaju njeni tretmani.

Iako je pod velom tajne da je Mari počeo da koristi njenu pomoć, kao i generalno čitav posao koji obavlja doktorka Marijana, rehabilitacija koja ide u dobrom smeru, može da bude pokazatelj da je Britanac zaista i počeo sa tretmanima kod Srpkinje, koja je svojevremeno lečila Dijega Kostu, Aleksisa Sančeza, Dejana Stankovića, Sašu Ilića, Mladena Krstajića, Ivicu Olića, Nikolu Žigića, Robina Van Persija, Luja Sahu...

VIDEO: Jer tri su za sreću! Novak Đoković i Monika Seleš se izljubili po srpski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    6. mart 2019 | 16:07

    Kako se moze doci do ove zene? Ko zna molim za odgovor.

  • Smele95

    6. mart 2019 | 15:27

    Eto a taman je napravio zrtvu od sebe.

  • Kamy

    6. mart 2019 | 19:15

    On nije bio nikakav teniser ni pre ovoga.... a tek posle, kakvi pomogla. Nema njemu pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA