≫ 

Krajinović dočekao Federera: Srbin preko legende traži prolaz u 4. kolo Majamija (VIDEO)

Nije Švajcarac dozvolio iznenađenje uprkos izgubljenom prvom setu

  • 0

Rodžer Federer pobedio je u svom prvom meču na Mastersu u Majamiju, prebrodio je uvodnu rundu (2. kolo) trijumfom protiv Moldavca Radua Albota 2:1 - 4:6, 7:5, 6:3, i zakazao duel sa Filipom Krajinovićem. 

Naš teniser je ranije, u uzbudljivom duelu, i to posle velikog preokreta, savladao trostrukog Grend slem šampiona Stanislasa Vavrinku, pa će sada ponovo na Švajcaraca - živu legendu tenisa!

Pomučio se Federer da mu se ne ponovi kiks od prethodne sezone na istom mestu, na istom stepeniku, kada ga je eliminisao Tanasis Kokinakis. Albot je "pokazao zube" u prvom delu meča, sa osnovne linije dugo pravio probleme Rodžeru, na kraju zasluženo dobio taj deo igre.

U nastavku - druga priča.

Federer je odigrao u skladu sa reputacijom velikog šampiona, ukupno je rivalu u polje ubacio 38 vinera, od toga 15 forhendom, pa se situacija u njegovu korist začas promenila, a meč je usmerio u jednom pravcu.

Drugi set je "izgurao na mišiće", dok je u trećem daleko lakše prvi stigao do šestog gema, za pobedu i plasman u 3. kolu na megdan Krajinoviću.

Do sada su se sastajali dva puta, uz dve pobede Federera bez izgubljenog seta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA