≫ 

Novak napravio šou sa taličnim italijanskim novinarom: Jedan pogled je bio dovoljan za smeh do suza (VIDEO)

U dobrom raspoloženju Nole čeka turnir, na kom je ulogu favorita dao Rafi

  • 0

Novak Đoković prepustio je ulogu favorita Rafaelu Nadalu, uoči početka turnira u Monte Karlu.

Srbin je priznao da Rafa ipak ima prednost kao teniser koji je 11 puta osvajao ovaj turnir.

- On je zapravo favorit na bilo kom terenu na šljaci. To se ne menja, on je tu. Fizički je spreman i definitivno je broj 1. Posle njega, sve ostalo je manje-više otvoreno. Zverev je dobar na šljaci u poslednjih nekoliko godina. Dominik Tim, Rodžer ima dobru sezonu, pa je to sjajno za tenis - rekao je Novak za ATP.

On ima učinak 32-10 u Monte Karlu.

- Lepo je igrati kod kuće, živim ovde, Monte Karlo mi je baza poslednjih 15 godina. Transformacija kluba tokom turnira je nestvarna, kada se sve uporedi sa vremenom kada nema turnira, kada je sve mirno i nema mnogo ljudi. Sada je ovo drugi svet - dodao je Novak, koji ima želju da se vrati u velikom stilu posle nekoliko neuspešnih nastupa na betonu.

Inače, dobro raspoloženje pokazao je i na konferenciji za medije, gde ga je nasmejao italijanski novinar sa kojim je dobro proćaskao kada je osvojio Australijan open. Nadajmo se da će mu opet biti taličan - momenat sa Italijanom možete videti od 9. minuta snimka.

Novak će turnir početi u ponedeljak od 12.30 u dublu sa bratom Markom, protiv Kabala i Faraha. U singlu je slobodan u 1. kolu, kreće od šesnaestine finala protiv Danijela ili Kolšrajbera. Početak ovo meča takođe se očekuje oko 12.30.

Spojio i fudbal i tenis: Kako Nole trenira reflekse

Vrlo važna utakmica večeras (21.00) za Arsenal u borbi za Ligu šampiona. Tobdžije gostuju veoma dobrom Votfordu, a pobeda bi ih  dovela do deobe 4. mesta. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Votford - Arsenal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA