Kecmanović razbio Đokovićevog protivnika s Vimbldona za četvrtfinale Atlante

Kecman nastavio gde je stao u prvom kolu

  • 1

Srspki teniser Miomir Kecmanović prošao je u četvrtfinale turnira u Atlanti pobedom nad francuskim igračem Ugom Amberom u dva seta 6:2, 6:2.

Kecmanović je Francuza savladao za sat i 18 minuta igre i lakše nego Džeka Soka koga je pobedio u prvom kolu turnira (7:6, 7:6).

Srbin je od početka do kraja pokazao da je bolji i trzavica je bilo već od prvog gema u meču kad je Umber servirao i igrao na razliku sa Kecmanovićem.

Miomir u trećem gemu pravi prvi brejk na meču za 2:1, potom se izvukao iz neugodne situacije u šestom gemu i spasao brejk loptu na svoj servis.

Kada je to uspeo da uradi, već u narednom gemu je još jednom oduzeo servis rivalu i poveo 5:2 posle čega je rutinski bez izgubljenog poena uzeo prvi set.

U drugom je već na startu duplim brejkom poveo 3:0, bez mnogo poteškoća sačuvao prednost u naredna tri u kojima je servirao i prošao dalje.

Kecmanovićev naredni rival je Tejlor Fric koji je na turniru postavljena za drugog nosioca. Fric i Kecmanović su do sada igrali jednom i Amerikanac je pobedio. On je trenutno 43. teniser na svetu.

Da podsetimo, sa Umberom je tokom Vimbldona igrao i naš najbolji teniser Novak Đoković koji je u tri seta (6:3, 6:2, 6:3) izašao na kraj sa njim za četvrtfinale tog turnira.

VIDEO - Srđan Đoković o Novakovom istorijskom uspehu na Vimbldonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA