Đoković se vratio Imazu: Nole se za US Open sprema u Marbelji! (VIDEO)

Ova ideja se možda nije baš mnogo dopala Marjanu Vajdi

  • 21

Prvi reket sveta Novak Đoković  se posle odmora sa suprugom Jelenom zaputio u Španiju gde će pripreme za US open početi u teniskoj akademiji Pepea Imaza.

On se trenutno nalazi u Puente Romano teniskom kompleksu i tamo će trenirati sa bratom Markom Đokovićem.

Španski guru je prethodnih godina bio povezivan sa Đokovićem isprva baš preko Marka, a jedno vreme je bio i u timu srpskog igrača i pratio ga je na turnirima.

U tom periodu je Novak stagnirao što su mnogi njegovi navijači povezivali sa metodima rada Imaza u teniskoj akademiji i njegovim sloganom "ljubav i mir" (Amor y Paz).

Prvi reket sveta je izgubio oštrinu na terenu, što je kada se poveže sa činjenicom da je do 2016. postigao gotovo sve što je mogao u tenisu samo ubrzalo njegov pad na ATP listi.

Njegov trener Marijan Vajda je u nekoliko navrata rekao da mu Imaz smeta u Novakovom timu i uspesi su se vratili onog trenutka kada se vratio i Slovak, proleća prošle godine.

US Open počinje 19. avgusta prvim kolom kvalifikacija, dok glavni žreb turnira startuje nedelju dana kasnije, od 26. avgusta.

Novak u Njujorku na Flašing medouzu brani trofej osvojen prošle godine protiv Huana Martina Del Potra.

VIDEO - Adrijana Lima gledala trening Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA