≫ 

Nadal rastužio ljubitelje tenisa nedugo posle osvojenog trofeja u Montrealu!

Španac preskače Sinsinati

  • 2
Rafael NAdal

Foto: Tanjug/AP

Nedugo pošto je osvojio ATP turnir u Monteralu (Rodžers Kup), Rafael Nadal je rastužio ljubitelje tenisa - povukao sa se Mastersa u Sinsinatiju!

Španac je svoju odluku obrazložio tako što je rekao da želi što bolje da se pripremi za US Open, a zanimljivo je i to da je Rafa drugu godinu zaredom odustao od ovog turnira.

- Sa žaljenjem obaveštavam da neću igrati u Sinsinatiju. Ne postoji nijedan drugi razlog osim onaj da se odmorim i svoje telo pripremim za US Open - napisao je Nadal na svojoj Fejsbuk stranici.

''Laki luzer'' Mihail Kukuškin zauzeće njegovo mesto u istom kosturu gde se nalaze još Nišikori, Zverev, Tim i povratnik Endi Mari. Na drugoj strani kostura nalaze se Rodžer Federer i Novak Đoković koji brani titulu.

Vredi pomenuti i to da se i Bjanka Andreesku - pobednica Rodžers Kupa u ženskoj konkurenciji - takođe odustala od učešća u Sinsinatiju.

>>> Srbija je u Areni posle preokreta pred kraj meča savladala Litvaniju, a danas od 18.30 je čeka revanš u Litvaniji. Kvota na novi trijumf Orlova je 1,85, a na pobedu domaćina 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Litvanija - Srbija.

VIDEO: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    12. avgust 2019 | 08:12

    I ako si nam drag, nemas se sta pripremat, NOLE to uzima ladno

  • 6y66

    12. avgust 2019 | 09:17

    Kao priprema se, ustvari bezi da ga Nole ne otkine 2 puta za redom u sinsinatiju pa na US openu xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA