≫ 

Surovi Nadal u četvrtfinalu Njujorka, osvojio devet uzastopnih gemova protiv Čilića!

Španac izgubio drugi set, pa se razgoropadio

  • 12
US Open Tennis Foto: Tanjug/Ap

Španac Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale US Opena, bio je neumoljiv i protiv Marina Čilića, pa je Hrvat lako položio oružje u četiri seta - 6:3, 3:6, 6:1, 6:2.

Pred Nadalom je sada Argentinac Dijego Švarcman, koji je režirao jedno od većih iznenađenja u Njujorku pobedom nad Aleksanderom Zverevim.

Hrvatski teniser uspeo je što niko nije na "Flešing Medouzu", uzeo je set moćnom Nadalu, ali bilo je to dovoljno samo za trenutni egal, posle čega je Španac "dodao gas" i pokazao apsolutnu moć u naredna dva seta.

- Posle drugog seta, nešo sam morao da menjam. Da nisam, teško da sam mogao da dobijem meč - priznao je posle meča Nadal.

Nije imao šanse Čilić protiv trostrukog osvajača Njujorka, Nadal je u prepoznatljivom stilu osvajao poene, a posebno ubitačan bio je od trećeg gema trećeg seta - od 1:1 uspeo je da osvoji devet uzastopnih gemova!

Bila je to serija koja je "slomila" Čilića, a Nadala promovisala u još jačeg prvog favorita da na kraju uzme pehar na poslednjem Grend slemu sezone.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA