≫ 

Surovi Nadal u četvrtfinalu Njujorka, osvojio devet uzastopnih gemova protiv Čilića!

 ≫ 

Španac izgubio drugi set, pa se razgoropadio

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mis
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    04. septembar 2019 | 01:23

    Kako igra Španac ovo je brutalno. Definitivno trenutno je mnogo bolji od Noleta i zaslužuje prvo mesto. Medvedev takođe igra na neverovatnom nivou i objektivno po igri najbliži je Nadalu. Noletova igra je nažalost jako problematična i nešto definitivno ukoliko želi da nastavi da se trka sa Nadalom i da juri Rodžerove rekorde, mora da menja. On iz nekog razloga već jako dugo ima probleme na fizičkom planu. Još pre povrede lakta je počeo značajno sporije da se oporavlja kako između poena, tako i između mečeva. Gotovo je nemoguća misija da na turnirima gde se igra dan za danom fizički izdrži završnicu turnira. Nadal sa druge strane igra brutalno ili ne igra, a to kada ne igra razlog je povreda. Mnogo je fokusiraniji od Novaka na tenis, verovatno više i jače trenira, fizički je i dalje zver. Ipak generalno nije bolji igrač od Novaka, ali nažalost kako stvari stoje samo zbog veće želje, posvećenosti i motiva postaće najbolji svih vremena. To kako Nadal godinama funkcioniše definitivno nije normalno, ali očigledno se samo tako postaje najbolji svih vremena. Nole nema tu vrstu manijačkog terača kako u sebi tako i u porodici i okruženju. Od Nadala je stric napravio zver. Kaže Toni kada mu se žalio Rafa na vrućinu, mislim na turniru u Meksiku - dečko ne traži izgovore igrao si očajno! Nije mu rekao ti si heroj, mnogo si napravio u karijeri sve je ok, biće bolje drugi put, najbitnije je zdravlje isl.

  • Dragan

    03. septembar 2019 | 12:55

    Ma džaba mu sve kada nikada neće biti kao NOVAK ĐOKOVIĆ

  • Lord

    03. septembar 2019 | 09:55

    Godinama unazad ja tvrdim da se Nadal dopinguje, setite se njegove pauze od skoro godinu dana, pa kad se vratio, osvojio sve turnire. Nemoguce je da neko igra u takvoj formi...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA