• 7

A sada, operacija London! Novak posle pariske titule najavio veliki juriš na završni Masters

Vreme je da se overi 1. mesto

  • 7

Novak Đoković lagano je osvojio titulu u Parizu, u finalu je preslišao Denisa Šapovalova sa 6:3, 6:4.

Peti put u karijeri, Novak je osvojio Masters u Parizu, od početka je bilo jasno da neće prepustiti ni najmanju nadu protivniku.

- Bio je odličan turnir, nisam izgubio set. Naročito dobra bila su poslednja tri meča - rekao je Novak posle meča.

- Denis je prvi put bio u finalu, to je nešto novo za njega. Bio je dobar, obojica smo servirali dobro. Nije bilo mnogo razmena, napravio sam po brejk i to je bilo dovoljno - direktan je bio Novak, koji će sada napasti završni Masters u Londonu, gde počinje takmičenje 10. novembra.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Otke

    Da mladi teniseri dolaze, ali će još morati da pričekaju na svetski tron. Velika trojka još uvek suvereno vlada svetskim tenisom. Današnja lagano osvojena titula Noleta na Mastersu u Parizu potvrđuje je on i dalje suvereni vladar svetskog tenisa. Titula na Mastersu u Parizu koju je Nole danas osvojio jednom laganom šetnjom kroz taj veliki turnir u kojoj je rutinski demolirao sve svoje protivnike od kojih nekoliko upravo iz te mlađe generacije govori da mladi lavovi nemaju šanse protiv njega kada je na vrhunskom nivou.

  • Nemke

    I dalje ostaje misterija gdje je bio Novak 2012, 2013 i 2014 kada je osvajao samo po jedan Slem, a u tim sezonama je obavezno uzimao Masters Kup. To su sezone kada je Novak imao 25, 26 i 27 godina. Znaci godine kada je trebao kidati. Pa Srbin je vec sad trebao imati najmanje 20 Slemova. Al ko zna, mozda iduce ponovo uzme 3 Slema, pa naplati za susne 2012, 2013 i 2014

  • joakim

    Zavrsen turnir pa ne moram ovde citati e sad ce izgubitu nas N❤️O❤️L❤️E❤️🇷🇸🇷🇸👍

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima