≫ 

Nadal ščepao prvo mesto i ne ispušta ga ni po koju cenu: Putujem u London!

Još uvek sto posto sigurno da će tamo i igrati

  • 7
Rafael Nadal Foto: Twitter.com

Nadal je početkom ove nedelje uradio pregled magnetnom rezonancom i rekao da povreda mišića trbuha i dalje postoji, ali će početi da se sprema za Završni masters.

- Zdravo svima. U ponedeljak sam išao na pregled magnetnom rezonancom i bez obzira što postoji određeni stepen istegnuća mišića stomaka, putovaću u London. U četvrtak i petak ću početi da radim i na servisu. Ideja je da igram na ATP tur finalu. Hvala vam na podršci - rekao je Nadal.

Španac je u ponedeljak preuzeo prvo mesto ATP liste od Novaka Đokovića koji je nešto lošijim rezultatima u završnom delu sezone ispustio teniski tron.

Nadal se uzda u to da će čelo ATP tura zadržati po svaku cenu i nakon 17. novembra, jer upravo Završni masters odlučuje o najboljem teniseru planete na kraju godine.

"Bik sa Majorke" je trenutno u prednosti od 640 bodova u odnosu na Đokovića, a pobednik bez poraza može da osvoji i 1.500 bodova na londonskom mastersu.

Turnir u prestonici Ujedinjenog Kraljevstva počinje 10. novembra, a Nadal sa Đokovićem neće moći da igra pre polufinala.

Video: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    5. novembar 2019 | 14:23

    Vidi realno je ko je bio cijele god prvi i da je zavrsi tako...pocece on u londonu i povrijedice se u prvi mec i cao putuj igumane a novak osvaja i uzima opet prvo mjesto idemooo

  • Sale

    5. novembar 2019 | 15:22

    Nadal NIKADA nije odigrao dobro London. Nikada ga nije osvojio. Tamo su uslovi totalno protiv njegove igre, cak i kada je zdrav. Dvoranski uslovi su mu veliki problem zbog dodatnog ubrzanja loptica kao i nizeg odskoka lopte, sto smeta njegovim spinovima. Zato mislim da on tamo mora izgubiti bar jedan mec u grupi, sto je Novaku dovoljno za 1.mesto, naravno, pod uslovom da osvoji turnir. SRECNO LEGENDO!

  • Viali cg

    5. novembar 2019 | 16:28

    Ako nadal izgubi makar jedan mec u grupi odglumice povredu i napustit London. .evo videcete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA