≫ 

Đoković posle Dubaija: Jedan od ciljeva je da ostanem neporažen, evo šta je odlučilo pobednika

Prva reakcija Srbina posle trijumfa na ovom turniru

  • 3

Novak Đoković je u Dubaiju osvojio svoj 79. trofej u karijeri, a trijumf protiv Stefanosa Cicipasa mu je bio 21. uzastopni u nizu koji traje još od sredine novembra prošle godine!

To praktično znači da je Srbin i dalje nepobeđen u 2020. godini, iako je do sada igrao tri takmičenja - ATP Kup, AO i sada Dubai.

- Jedan od mojih ciljeva je da ostanem nepobeđen. Što se tiče turnira u Dubaiju, bila je ovo sjajna nedelja. Hvala što ste došli da podržite igrače. Turnir je uvek bio snažan i najbolji dolaze već godinama, moj trener je ovde osvojio turnir pre nekoliko decenija, lepo je videti i neke sjajne ljude koji redovno dolaze, ovo je jedan od teniskih centara, volim da dođem u Dubai, zahvaljujem timu, porodici, tu su mi roditelji, deca...

Osvrnuo se Đoković i na sam duel protiv Grka.

- Danas protiv Cicipasa nije bilo lako, on je jedan od najboljih na svetu, imao sam sreće da držim servis iako nije bilo lako. Brejk je odlučio prvi set, u drugom je bilo isto, neizvesno, iako sam dobio sa 2-0. Stefanos je vrlo uspešan već sada, on je više od dobrog igrača, sjajan momak, harizmatican, doneće mnogo svari tenisu u budućnosti.

Video: Đoković spasao tri meč lopte, pa slomio Monfisa za finale Dubaija!

 (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. februar 2020 | 18:08

    Samo nastavi svojim tempom i radom i sveobuhvatno zivotom i neces biti porazen jos dugo jer si na pravom putu,putu SAMPIONA!

  • Boža zemunac

    29. februar 2020 | 19:09

    Živ bio brate Srbine i Bog te čuvao.

  • Voja

    29. februar 2020 | 19:43

    Bravo srbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA