≫ 

Novak Đoković u crvenoj zoni korona virusa: Spremao se za plažu, a sada je u ovom gradu pustoš

Najbolji srpski teniser je po dolasku iz Amerike želeo da nastavi sa pripremom za turnire na šljaci

  • 6
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je nakon odlaska iz Amerike jednim u jednom od poslednjih letova, stigao do Evrope, ali je umesto Monte Karla, gde mu je rezidencija, odabrao Marbelju kao mesto gde bi mogao da se skrasi i odmori tokom pauze uzrokovane epidemijom korona virusa.

Marka je potvrdila da ima informaciju da je Novak trenutno u Marbelji sa suprugom, decom i sa svoja dva brata, Đorđem i Markom.

U Marbelji živi Novakov brat Marko, kao i Jelenina sestra Ana sa svojim suprugom, bivšim košarkašem Lukom Bogdanovićem.

Povoljna klima u ovo doba godine, lepe plaže i dobro društvo i bliski ljudi, razlog su što je Novak izabrao baš ovo mesto.

Upravo se u Marbelji Novak svake godine pripremao za turnire na šljaci, a tamo i njegov prijatelj i nekadašnji član stručnog štaba, Pepe Imaz ima terene, koje Novak može da koristi za treninge.

Nedavno je jedan Novakov fan objavio i fotografiju na Instagramu sa Đokovićem iz porodavnice Lakost iz Španije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mario Collado Guerrero (@mariocollado93) on

Novak je u rukama imao papuče, pa se verovatno pripremao da ima opremu za plažu tokom pauze.

Međutim, upravo je u Marbelji ovih dana buknula epidemija korona virusa, a pokrajna Andaluzija jedna je od najzaraženijih u Španiji i proglašena je za crvenu-zonu.

Ovih dana je u Marbelja u totalnoj izolaciji, plaže su puste i ljudi su u karantinu, tako da nema sumnje da se i Novak toga pridržava, s tim da dok ne prođe kriza, verovatno mora da zaboravi na treninge, jer zdravlje je najbitnije.

Očekuje se da Novak, nakon što se situacija u Marbelji smiri, otputuje u Monte Karlo.

Trenutno je u Španiji preko 12.000 zaraženih, i više od 500 mrtvih od korona virusa. Jedan od njih je i mladi španski 21-godišnji trener koji je bio onkološki pacijent.

Pogledajte i kako trenutno izgleda pustoš na ulicama u Marbelji.

Podsetimo, već sada se zna da će Rolan Garos biti odložen za septembar, odmah posle US opena, što potpuno menja planove tenisera za nastavak cele sezone.

Novak Đoković je nedavno za čitaoce Telegrafa dao i savet kako se boriti protiv korona virusa i kako ojačati imuni sistem, a njih možete pogledati u nastavku u galeriji:

Video: Ispovest Srđana Đokovića: Novak iskakao iz kreveta od NATO bombi, tokom finala AO sam vozio po gradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    18. mart 2020 | 11:20

    Kada bi svi nastavnici ovako deci objasnjavali pa skole bi bile prazneKakav tata,nema smirenosti ,dreci,dete se uplasi njegovog glasa i ode pokazivanje Vrati se u skolu Milane mozda ces nesto nauciti kako se prilazi deci i objasnjava na pozitivan nacinLepo ti zena kaze ,smiri se Milane nisi u futbalskoj areni

  • dd

    18. mart 2020 | 10:48

    Pusti to Odakle avioni ako ne lete ZAPRASUJU NAS

  • Rajko

    21. mart 2020 | 11:48

    ,,U dobru je dobar lako biti, na muci se poznaju junaci". Dobar je narod da navija za vas milionere,a gdje ste vi za narod sada? BRAVO DEJANE STANKOVIĆU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA