Fotkom napravljenom u Tokiju, Đoković poslao poruku posle otkazivanja Olimpijskih igara

Srbin istakao da je odluka MOK ispravna

  • 1
Novak Đoković Printskrin: Instagram/djokernole

Odluka Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) da se Olimpijske igre odlože za godinu dana rastužila je najboljeg svetskog tensiera Novaka Đokovića!

Međutim, Đoković je istakao i da je to prava odluka s obzirom na to da je svet trenutno pogođen pandemijom korona virusa.

Uz fotografiju sa prošlogodišnjeg nastupa na ATP turniru u Tokiju, Đoković je poslao i poruku:

- Ovu fotkus am napravio prošle godine u Japanu. Tužan sam što su OI odložene, ali smatram da je to prava odluka za kolektivno zudravlje svih koji su uključeni. Radujmo se OI u Tokiju 2021. godine.

Inače, Đoković je posle pobede u finalu turnira u Tokiju priznao koliko se raduje OI koje su trebalo da budu održane od 24. jula do 9. avgusta ove godine.

- Ovo je prvi put da sam igrao ovde u Japanu, neverovatna nedelja i na terenu i van njega. Velika zahvalnost i organizatorima, proveli smo neverovatnih deset dana ovde i jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre - rekao je Novak u oktobru prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA