≫ 

Cicipas smestio Kirjosu vrhunsku foru za rođendan, ovaj odlepio: Ti si potpuni idiot!

Grk je objavio javno broj telefona australijskog tenisera

  • 0
Stefanos Cicipas Foto: Instagram.com/stefanostsitsipas98

Grčki teniser Stefanos Cicipas još jednom je pokazao zašto ga smatraju jednim od najduhovitijih i najzanimljivijih na ATP turu. Naime, 6. reket sveta, koji neodoljivo podseća na lika kojeg objavljuju za mnoge "meme" koji na kartonu ima određeni natpis, iskoristio je to da podmetne Niku Kirjosu, koji inače danas proslavlja 25. rođendan.

Tako se kontroverzni australijski teniser našao u problemu u danu kada treba da slavi, jer je Cicipas objavio fotografiju na kojoj je bio njegov broj telefona, očigledno sa željom da dobije što više čestitki.

- Pozovite me - pisalo je na kartonu koji je držao Cicipas uz broj telefona. Odmah je bilo jasno da je u pitanju australijski broj, jer je pozivni +61 koji se koristi u Australiji.

Ubrzo mu se sam Kirjos javio i prokomentarisao objavu, posle čega je bilo jasno da Grk je objavio njegov broj.

- Ti si potpuni idiot. Prestanite svi da me zovete - napisao mu je Kirjos uz mnogo smajlija, koji dokazuju da ipak nije ljut na Grka, koji mu je "smestio" na rođendan, ali je ovaj prihvatio šalu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
‎Lift others up 🙌🏼 . . . . . . . . 💭: @dudewithsign | #dudewithsignОбјава коју дели Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) дана

Video: Cicipas odlepio zbog navijanja: To treba da ostane u fudbalu, ne pripada tenisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA