As Reala priznao: Obožavam Federera, bio sam ubeđen da će Dimitrov postati prvi reket sveta

Zanimljivi teniski pogledi Tonija Krosa

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Toni Kros nedavno je priznao da je bio ubeđen da će Grigor Dimitrov biti naslednik Rodžera Federera i da će postati prvi reket sveta!

Kros trenutno smatra da bi Stefanos Cicipas ili Aleksander Zverev mogli da budu vodeći teniseri, dok ga je Bugarin svojevremeno očarao posle jednog osvojenog ATP turnira.

- Jednom sam se "nageo kroz prozor prilično daleko" i rekao: "Dimitrov će biti broj jedan za pet godina."Kako se kretao, kako je igrao, meni se to jako svidelo. Ali, možda sam ja tada video nešto više od onoga što je stvarno bilo - rekao je Kros i dodao:

- Danas volim da gledam Cicipasa. Mogao bi da bude broj jedan, ali treba da ostane dosledniji u svojim nastupima. Zverev me još nije uverio, ali kao Nemac nadam se da će biti broj jedan.

Priznao je Kros da je svojevremeno obožavao Tomija Hasa, kao i da je veliki obožavatelj Rodžera Federera kog je i upoznao. Takođe je dodao da niko u skorijoj budućnosti neće moći da ga nadmaši.

Verovatno je Nemac zaboravio da je Novak Đoković blizu toga da ga preskoči po broju gren slem titula, što je Srbin i najavio da će uraditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA