≫ 

Počeo Tipasarevićev "Eastern European turnir"

Turnir će trajati čak šest nedelja

  • 1
janko Tipsarević Printskrin: Instagram/nemanjamatic

Šestonedeljni teniski spektakl "Eastern European čempionšip" u organizaciji bivšeg osmog tenisera sveta Janka Tipsarevića, počeo je danas na terenima SC Olimp.

- Mislio sam da će trema proći, ali nažalost ili na sreću, još uvek je prisutna. Manja je zato što su mečevi počeli da se igraju nakon dva i po meseca priprema ovog turnira. Jako mi je drago što su igrači došli i što je nadmetanje počelo. Poenta je da se tenis vraća.

- Ovaj događaj će trajati veoma dugo, šest nedelja, tako da ćemo određene stvari raditi i postavljati usput. Moram da pohvalim tim koji imamo oko sebe, a koji je fenomenalan. Igrači su željni tenisa, a ja sam presrećan što je Eastern European ćampionship konačno počeo - rekao je Tipsarević.

Filip Krajinović, Dušan Lajović i Damir Džumhur su bili najavljeni da će igrati od ove sedmice, ali zbog umora (Krajinović) I lakše povrede (Lajović i Džumhur), njih dvojica će se turniru priključiti od naredne nedelje.

Pogledajte fotografije sa prvog Adria toura

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    15. jun 2020 | 21:47

    Желео бих мало више детаља о овом турниру.Зашто се тако мало о њему писало и пише ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA