≫ 

Hrvatska seksi novinarka dobila koronu na Adria Turu: Nije intervjuisala Novaka, ovako je zaražena

Bilo je i predstavnika medija koji su pretrpeli posledice

  • 0
Mirna Zidarić Foto: Instgram.com-Mirna Zidarić

Novinarka i urednica sportskog programa na HRT-u, Mirna Zidarić, zaražena je korona virusom.

Ona je prošle nedelje bila akreditovana za Adrija Tur u Zadru, intervjuisala je Bornu Ćorića, na kraju se ispostavilo da je ovaj teniser imao virus.

Tako se i Zidarićeva zarazila, na kraju se i obratila javnosti na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari... Uz izvinjenje što nisam u mogućnosti svakome lično odgovoriti - ovim vas putem želim obavestiti da sam se nakon izveštavanja za HRT s Adria Toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedelju uveče, u ponedeljak testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan.

Ona se na kraju i našalila.

- U skladu sa svim epidemiološkim upitama, nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, sledim lekarske upute i verujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pažnju pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom merom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti ‘hešteg’ budi pozitivan, ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena - napisala je Mirna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA