≫ 

SKANDALOZAN VIDEO: Morbidno, bolesno! U Splitu žele smrt Novaku Đokoviću

Skaradan grafit osvanuo u centru Splita

Novak Đoković se ovih dana nalazi na vetrometini kritika i skandaloznih napada, a dosad najgori dolazi iz Splita, gde su se nepoznati umobolnici drznuli da napišu skaradan grafit u kome su poželeli smrt najboljem teniseru sveta.

"Umri si Đokoviću" deo je skandaloznog grafita, gde još piše i još morbidniji nastavak.

- Da umreš od nje, to nam je želja, pozdrav iz Splita, da bog da krepa - poruka je napisana plavim slovima u centru ovog grada.

Poznato je od ranije da je Split mesto u kome su često osvanjavale skandalozne ustaške poruke i da je ovo grad u kojem Torcida, najvatreniji navijači Hajduka drže glavnu reč.

Tako su svojevremeno vaterpolisti Zvezde napadnuti noževima u centru ovog grada, a jedan je čak spas morao da potraži u moru.

Da je ustaška retorika sve jača u Hrvatskoj dokaz je i skandalozan transparent koji su nedavno istakli navjači Dinama iz Zagreba, kada su poručili da će silovati srpske majke, nakon čega je reagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podsetimo, Novak Đoković i njegova supruga Jelena pozitivni su na korona virus, dok su ostali članovi njegove porodice negativni. Uz Novaka, pozitivni od tenisera nakon što je prekinut Adria Tur bili su i Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki i trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh.

Nakon što je Novaku ustanovljen korona virus, krenula je lavina kritika na njegov račun iz zapadnih medija, ali je žestoke napade doživeo i iz Hrvatske. Međutim, svetle tačke iz hrvatske pokazale su se u vidu Dina Rađe, Vedrane Rudan i momka koji je ostavio status koji se masovno deli u Hrvatskoj.

Oni su dokaz da ovakvi umobolnici, poput ovih iz Splita, za koje se nadamo da će ubrzo biti privedeni pravdi zbog pretnji najboljem teniseru sveta, nisu većina u Hrvatskoj, gde je tokom Adriaa Tura, sve dok on nije bio prekinut, Novak bio voljen i poštovan kao retko koji Srbin.

Pogledajte i kako se verovatno zarazio Novak posle kontaktata sa Grigorom Dimitrovim:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    25. jun 2020 | 10:21

    Sta ocekivati od ustaskog sjemena, to je zatrovano vec u majcinoj utrobi...to je hvala Novaku za sve sta je uradio za tu kvazi drzavu..

  • Srb

    25. jun 2020 | 10:27

    Oni žive da gledaju propast Srbije ALI nema ništa od toga u svemu smo bolji i uvek ćemo biti a to im je rak rana i trn u oku

  • Mare

    25. jun 2020 | 12:43

    Novak je naivno hteo da napravi turnir da zblizi ljude da siri ljubav.Ali Novace gde u ustasiji? Pa zar mozga nemas.Sta su familiji Tesla uradili sve pobili,slikara Paju Jovanovica ubili.....Ljudi shvatimo to je patoloska mrznja vec dokazana ne mora se dokazivati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA