Dvostruki aršini u Njujorku: Teniser pre 10 dana nije izbačen, iako je imao istu situaciju kao Novak

Alijaž Bedene je imao sreće da čovek koga je pogodio nije pravio nikakav problem

  • 8
Alijaž Bedene Printskrin: Twitter.com/@TennisTV

Novak Đoković je doživeo neverovatnu nepravdu na svojoj koži u 4. kolu US Opena. Izbačen je sa turnira, nakon što je pogodio slučajno lopticom u vrat sudiju, koja je svojim teatralnim nastupom doprinela da odluka bude takva i da najbolji teniser sveta bude diskvalifikovan.

Novak nije uspeo da ubedi zvaničnike da promene odluku posle 10 minuta rasprave i morao je da prinudno pruži ruku Pablu Karenju Busti kome je poklonjena pobeda od strane čelnika US Opena.

Ipak, ako pogledamo samo 10 dana unazad, možemo da vidimo kako je slična situacija presuđena potpuno drugačije.

Naime, slovenački teniser Alijaž Bedene je identično kao Novak pogodio kamermana koji snima iza terena, takođe u Njujorku, gde je pre US opena, na istim terenima održan Masters u Sinsinatiju.

Sudija je takođe pozvao zvaničnika i rekao mu da mora da vidi da li će biti odlučeno da se Bedene suspenduje. Međutim, kamerman je odmah prihvatio izvinjenje, shvatio da je slučajno pogođen i da od loptice ne može da mu bude ništa.

Novak je, nažalost, slučajno pogodio ženu koja je maltene odglumila srčani udar nakon što je pogođena lopticom, koja nije ni upućena iz sve snage. Sudije su nakon toga donele odluku kakvu su donele i Novak će pored ispadanja, biti čak i dodatno novčano kažnjen, a oduzimaju mu se i bodovi koje je zaradio na ovogodišnjem US openu.

Pogledajte i situaciju sa Novakom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    7. septembar 2020 | 01:08

    Gospodo ovaj je pogodio kameramana,No1e nažalost Federerovog navijača tj. linijskog sudiju...Velika razlika

  • JA Nensi

    7. septembar 2020 | 00:54

    Nole je Srbin,i zato je kaznjen i izbacen. Jedino su na prevaru koju su upravo izveli,mogli tako da ga eliminisu,drugacije nikako. Oni su svesni da bi Nole ponovo bio prvak sveta,i ofigrali su na kvarno. Uzas,koliko doseze njihova mrznja prema Srbima. Jadni ste i bedni Ameri

  • nikolas

    7. septembar 2020 | 00:15

    OVO MU JE URADILA BAGRA SAMO ZATO STO JE SRBIN IZ MRZNJE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA