Beker bez milosti, direktno se obratio Đokoviću: Brate, izdvoji vreme i izvuci pouke...

Nije štedeo Novaka Beker, čini se da je kao bivši trener mogao da bude malo blaži

  • 8
Boris Beker, Novak Đoković Foto: MN Press

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, oglasio se na društvenim mrežama povodom diskvalifikacije "broja 1" sa US Opena.

Beker je na Eurosportu morao da se drži stroge formalnosti u komentarisanju, ali se zato na Instagramu raspisao u prilično ličnom tonu, direktno se obrativši Novaku.

- Brate, napravio si grešku danas i platio si najvišu cenu za jednog igrača tenisa, sa pravom si izbačen. Ti si uputio javno izvinjenje ženi koja je bila linijski sudija (srećom, ona je dobro), US Openu (koji je korektno upravljao celom situacijom), kao i svojim kolegama i svima koji vole tenis! Niko nije savršen i ponekad to svi zaboravimo. Izdvoji vreme i izvuci pouke iz najteže lekcije. 

- Tenis će nastaviti da se igra u Njujorku, uzbuđen sam zbog 2. nedelje i jer ćemo slaviti novog šampiona 13. septembra.

Novak se oglasio posle diskvalifikacije,  pa direktno otišao na aerodrom, a veliku podršku pružili su mu brojni srpski sportisti.

I US Open je objavio zvanično saopštenje povodom cele situacije.

Video: Tramp pitao Vučića za Đokovića, pričalo se i o srpskim košarkašima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveto

    7. septembar 2020 | 08:34

    Juda

  • Dejan

    7. septembar 2020 | 09:36

    Kakvo licemerje,pricaju o sitaciji kao da je ubio lopticom a to je takoko lagano bilo s obzirom sta sam sve video na drugim turnirima i njima nije nista bilo a kamoli ovoj spodobi sto odglumi napad epilepsije.

  • 123

    7. septembar 2020 | 08:49

    Ovi nemci su kriticni,sta bi bilo da se njemu to desilo? Plakao bi tamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA