≫ 

"Tužan je, povukao se u sebe posle diskvalifikacije": Bivši trener otkrio Novakovo duševno stanje

Oglasio se Radek Stepanek u intervjuu za američke medije

  • 40
Novak Đoković, US Open 2020 Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je "vrlo tužan, povukao se u sebe i dosta pati" posle diskvalifikacije sa US Opena, tvrdi njegov nekadašnji trener Radek Stepanek.

Čeh je sarađivao godinu dana s Novakom pre izvesnog vremena, a sada je stao u njegovu odbranu posle izbacivanja sa US Opena nakon što je Đoković nehotično pogodio lopticom linijskog sudiju.

- Znam da je vrlo tužan u sebi i da je potresen. Pati jer to učinio bez namere i ta činjenica samo pojačava taj bol - rekao je Stepanek za Si-En-En.

- Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovek sa najviše osvojenih Grend slemova. Uveren sam da je znao - da smo svi znali - da mu je ovaj u Njujorku bio na dohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je uradio bilo pogrešno - dodao je Čeh.

Nekadašnji teniser je podsetio na Đokovićevu situaciju koja ga je, očigleno. opteretila.

- Očigledno je veliki pritisak na Novaku i vremenom su ga kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo prao na grešku - zaključio je Radek Stepanek.

Podsetimo, Đoković je kažnjen sa 10.000 dolara zbog incidenta i činjenice da se nije pojavio na konferenciji, a izgubiće i ostatak zarade za plasman do 4. kola US opena.

Video: Tramp pitao Vučića za Đokovića, pričalo se i o srpskim košarkašima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    10. septembar 2020 | 11:07

    Nema šanse da se Novak povukao u sebe, najbolje da će još da izjavi neko da je u depresiji 😂 ... Novak je mentalni Bog medju sportistima i zato i hoce da ga slome ali jako teško... Jedan jedini i najbolji!!!

  • Goran

    10. septembar 2020 | 11:09

    Pokazi da si NAJJACI kada je najteze. Ti si deo ovog naroda SRPSKOG .

  • Una

    10. septembar 2020 | 11:06

    Novace, glavu gore! Nisu ti ni do kolena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA