≫ 

Beker na udaru zbog seksističkih komenatara na račun Srpkinje: Nemac šokirao javnost tokom prenosa

Stručni komentator Eurosporta prokomentarisao izgled sudije Marijane Veljović

  • 54
Boris Beker, Marijana Veljović Foto: Marko Jovanović, Milena Đorđević

Boris Beker, legendarni nemački teniser i svojevremeno trener Novaka Đokovića, našao se u centru pažnje medija zbog seksističkih komentara na račun Srpkinje Marijane Veljović - sudije na US Openu!

Komentarišući polufinale u muškoj konkurenciji između Aleksandera Zvereva i Pabla Karenja-Buste, meč koji je Marijana sudila, Beker je rekao:

- Moram da kažem da je sudija veoma lepa. Bitno je da je jelo i ukusno i lepo izgleda - rekao je Beker tokom prenosa.

Nemca su na društvenim mrežama odmah optužili da je "seksistička svinja" , kao i da ne mogu da veruju da je Beker tako nešto izjavio u 2020. godini.

Takođe, neko je Bekera komentarom podsetio na to što je svojevremeno suprugu prevario u ostavi za metle, i to dok se ona porađala u bolnici u Londonu.

- Oh, Borise! Ovog momka ne možete izvesti iz ormara za metle!

Nemac u međuvremenu ima novu devojku, u pitanju politička analitičarka Joana Monteiro s kojom se Beker zbližio dok su zajedno radili na projektu vezanom za pokret "blacklivesmatter". čak su ih i "paparaci" uhvatili kako razmenjuju nežnosti u liftu.

Ipak, Beker nije jedini koji je komentarisao izgled Marijane Veljović. Podsetimo, čak je i teniserka Eženi Bušar, tokom meča na AO koji je Srpkinja sudila Rodžeru Federeru, pohvalila njen izgled.

Marijana je, inače, do sada perfektno odradila posao na US Openu, a to se posebno odnosi na pomenuto polufinale koje je Zverev dobio. Međutim, od početka turnira se nalazi na meti javnosti zbog svog izgleda.

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama susrela sa osudama da je puna silikona, a i komentator Eurosporta Emre Jaziciol je prokomentarisao da je išla na tretman botoksom.

U nastavku pogledajte i galeriju fotografija Marijane Veljović:

Video: Pogledajte kako je Novak isprozivao sudiju posle skandalozne odluke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. septembar 2020 | 12:29

    Znaci od sad kad zeni kazes da je lepa to je uvreda nekad je to bio komplkment znaci sve ode dodjavola

  • Aca

    12. septembar 2020 | 13:54

    Neverovatni su ovi "kompleksasi". Sve zene se danas oblace "seksi" i to je u redu, sve one zele da izgledaju sto bolje (a i mi muskarci zelimo da one budu takve). Onda mi nije jasno zasto se kritikuje neko ko kaze da je lepa i zasto je on sovinista? Pa on je samo primetio ono sto je ona htela da istakne i da se na njoj vidi

  • Sandokan

    12. septembar 2020 | 12:58

    Ne mozes vise uputiti kompliment damama, odmah te proglase sesksistom. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA