≫ 

Program Rolan Garosa za utorak: Na terenu Novak, Lajović, Đere, igraju i Cicipas i Bautista Agut

Još jedan zanimljiv teniski dan je pred nama

  • 0
Novak Đoković, Damir Džumhur

Foto: MN Press

Rolan Garos nam u utorak donosi nove zanimljive mečeve. Ono što je nama najzanimljivije to je da Novak Đoković izlati na teren oko 14.30 protiv Mikaela Imera.

Osim njega u utorak od srpskih igrača igraju i Laslo Đere sa Kevinom Andersonom, kao i Dušan lajović sa Magerom, ali će termin njihovih mečeva tek biti potvrđen.

Program počinje u 12 časova, kada igraju Kveri i Rublev, a zatim slede ostali dueli. Bautista Agut će igrati protiv Rišara Gaskea od 14.15 na Simone Matje terenu, Cicipas igra protiv Munara na Suzan Leglen terenu, a Šapovalov protiv Simona na Filip Šatrije terenu posle Novakovog meča.

Od ostalih muških zanimljivih duela, za koje, doduše, još nije potvrđena stanica sastaju se Pospišil- Beretini i Dimitrov - Bare.

U ženskoj konkurenciji od najzanimljivijih mečeva izdvajaju se: Majar Šerif igra od 11.00 sati protiv Karoline Pliškove, Dona Vekić čeka Irinu Baru od 12.15 sati, Elena Ribakina čeka Soranu Kirsteu na terenu 7 od 12.15 takođe. Osmi nosilac Arina Sabalenka čeka Džesiku Pegulu od 16.15

Video: Zašto je Rim toliko poseban za Novaka? Snimak slavlja s navijačima to najbolje dokazuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA