≫ 

Đoković pobedio bolove, pa "slomio" Karenjo-Bustu: Nole se "osvetio" Špancu i ušao u polufinale RG!

 ≫ 

Izašao na kraj i sa svojim povredama i sa Špancem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko cg primorje

    08. oktobar 2020 | 07:48

    Bice tesko,u svojoj karijeri samo jedanput je osvojio Rolan Garos ta cinjenica govori sama koliko ce biti pakleno,sto smo vidjeli i sinoc,ali vjerujem u Novaka ako ovo osvoji nebo je granica za ovoga momka ,idemoooooooooooooooo

  • dragan

    08. oktobar 2020 | 00:13

    Svaka cast Nole zato si br jedan u svetu najbolji ja navijam za partizan al divim se tom čovjeku zaista najbolji i želim mu sve najbolje u životu.

  • Zoran

    08. oktobar 2020 | 00:08

    Ajd, ko na svakom forumu, ovde se vrti nekoliko pacijenata koji menjaju nick-ove, pa se čini da ih je mnogo više. I nebitno dal "troluju", "hejtuju", provociraju ili "leče" komplekse, ali suština je ista. Jer što bi normalna, iole zdrava osoba, provodila vreme gledajući onog kog ne voli, ili mu bar nije bitan, i onda se obilno prose*avala na forumima svojim potpuno irelevantnim komentarima. Dovljno je videti neki nick ili početak komentara, pa zaobići upadanje u tu kaljugu, čak i bilo kakvo ocenjivanje takvog komentara. Ignorisanje je najbolja kontraterapija za te likove, samo što mnogi ljudi ne mogu da odole pa trpaju njima željene minuse. A ovima je duševna hrana kad vide da su pogodili nekog u "živac". No, ima i jedan nemali broj onih koji su kao navijači Đokovića, ali im sve živo smeta... te što besni, urla, nepristojan je, folira se povredama... Nije mi želja da mu budem drveni advokat, jer je jasno da čovek ima svoje mane, i sam ih je svestan, ali to su neke duboko usađene osobine koje se teško koriguju i kultivišu. Ono što meni imponuje kod ovog momka je to što se i dalje traži, usavršava i kao teniser i kao čovek, i što je u osnovi i dalje skroman i običan pored svih uspeha. Volim da gledam kad igra, i sasvim su mi razumljivi frustracija i bes kada na terenu stvari idu naopako. Sasvim normalno i ljudski, koliko tek navijača tako reaguje, što ne bi i on. A ovi što vide "foliranje" povreda - greše, jer takvi bolovi se obično rano jave i uz terapiju tokom meča splasnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA