≫ 

Kako je Jelena postala krupnija od Novaka? Đokovići u Muzeju iluzija proslavili lep jubilej

Najbolji teniser planete Novak Đoković obišao je sa suprugom Jelenom i svojom decom deo "Art zone" u sklopu petogodišnjice "Originala"

  • 0

Novak je došao u srpsku prestonicu iz Pariza, gde je nedavno odigrao finale Rolan Garosa sa Rafaelom Nadalom.

U Srbiji Đoković i njegova supruga obeležavaju i pet godina postojanja magazina "Original" i tim povodom je otvorena "Art zona".

Beograđani će moći da obiđu više gradskih zona kako bi se što bolje proveli ovog vikenda, pa će im biti besplatan ulaz u Muzej savremene umetnosti, Muzej Ive Andrića i Muzej Jovana Cvijića, kao i za jednu vođenu izložbu u "Institutu Servantes".

Snižene cene će biti za kurseve italijanskog jezika u "Italijanskom kulturnom centru", dok će snižene cene ulaznica biti za Muzej čokolade i Muzej iluzija.

U ovom potonjem, Novak je bio sa porodicom i dobro se proveo fotografišući se pored slike srpskog naučnika Nikole Tesle, a onda i uz iluziju gde se može videti kako je njegova supruga za tili čas postala krupnija od njega.

Uz besplatne ulaznice za pojedine muzeje, magazin koji radi u sklopu "Fondacije Novak Đoković", poručuje da će popusta biti i u brojnim restoranima i prodavnicama, tvrdeći da "Beograd postaje Original grad".

Novak Đoković, Jelena Đoković Foto: Nebojša Mandrapa
Novak Đoković, Jelena Đoković Foto: Nebojša Mandrapa

Video: Novak sa Nadalom u finalu RG: Đoković imao meč loptu u trećem, pa prošao golgotu u pet setova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA