Đoković najavio veliki revanš Timu u polufinalu Mastersa u Londonu

Najbolji teniser sveta zadovoljan je igrom protiv Aleksandera Zvereva

  • 9
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Aleksandera Zveva sa 2:0 (6:3, 7:6) u poslednjem meču grupne faze Mastersa u Londonu. Bila je ovo ključna borba za plasman u polufinale, gde Novaka čeka Dominik Tim, koji je obezbedio prvo mesto u drugoj grupi.

Novak je istakao da je ovoga puta pronašao najvažnije udarce u ključnim momentima.

- Odlično, u prvom setu sam se suočavao sa nekim brejk loptama, servisao sam dobro u važnim momentima, za razliku od meča sa Medvedevim, sada sam promašao najvažnije udarce. Saša je sjajan, veliki server, nije lako igrati protiv njega, mogao je ovo da dobije i on, opet tajbrejk, pročitao sam njegov prilaz na 4:3 i posle sam rešio meč - rekao je Novak.

Dominik Tim je narerni rival Đokovića, a i o njemu Novak ima najlepše mišljenje.

- Ranije u karijeri najbolje je igrao na šljaci, ali jedan je od najvećih radnika i najposvećenijih, pa je pronašao igru na ostalim podlogama, njegov prvi Grend slem je osvojio na tvrdoj podlozi. Imali smo ovde prošle godine veliku borbu, nadam se da će ovoga puta ishod biti drugačiji - zaključio je Novak.

Video: Đoković: Želim ovaj trofej kao i svi koji učestvuju na turniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Zelenike

    20. novembar 2020 | 17:41

    Nole, pobedi onog kokošara da se ne hvale više sa ovim njihovim klošarem (gainar)

  • zac

    20. novembar 2020 | 17:24

    Svi mi volimo Noleta i njegove pobede,gospodine vi koji prenosite mec na SK1 vi prenosite navijacki , svaki potez Noleta je najbolji najlepsi ,to samo on moze,preterali ste svaki meru,Nole je dobio Zvereva ali nije igrao njegov najbolji tenis, ako ne poboljsa svoju igru nema sta da trazi protiv Thiem, budite ubedjeni u to. Sledeci put iskljucicu tonalite ukoliko vi prenosite.

  • Kiza i Komina

    20. novembar 2020 | 18:15

    Navijam za Nadala tamnoput najzgodniji teniser

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA