≫ 

Vajdi teško pao poraz Đokovića: Pogledajte reakciju Novakovog trenera posle serije Timovih poena

Detalj koji pokazuje kako je Đoković odgirao

  • 3
Marjan Vajda Foto: Printscreen

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Završnog mastersa u Londonu gde ga je zaustavio treći reket sveta Dominik Tim, čime je izgubio šansu da izjednači rekord Rodžera Federera po broju titula u ATP finalima.

I pored rane eliminacije, Đoković će godinu završiti na prvom mestu, po čemu se izjednačio sa svojim idolom iz detinjstva Pitom Samprasom.

Podsetimo, do prvog mesta, najbolji teniser sveta stigao je zahvaljujući titulama na Australijan open, mastersima u Sinsinatiju i Rimu, kao i osvojenim peharom u Dubaiju.

Veliku šansu propustio je Đoković protiv Tima, naročito ako se zna da je u odlučujućem taj-breku trećeg seta vodio čak sa 4:0, a onda dozvolio Austrijancu da osvoji sedam gemova zaredom i prođe u finale.

Reakcija Đokovićevog trenera Marjana Vajde dovoljno govori kako je srpski teniser odigrao u ovom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    22. novembar 2020 | 13:07

    Može se desiti svakome, ali Đoković ove godine mnogo autogolova dao, kao org.turnira šta je u redu,ali nisu se držali mera,grlili se, provodili po kafanama uz muziku...epilog zaraza i napadi i ismevanje iz sveta...onda novi savez tenisera,podela tenisera u najtežem vremenu za sport ...svega to frustrira, na US OPENU nervozan udara snažno lopticu u reklamni pano nakon niza grešaka, i nakon gubitka gema reketom odbaci lopticu i pogodi linijskog sudiju u glavu,diskvalifikacija...turnir koji je već u glavi osvojio...tako i sada završni masters kod 4:0,već se video u finalu i samo vraćao lopticu protivniku bez želje da ga napadne,agresivnije odigra...rezultat poznat,meč se do kraja igra do posljednje loptice...najveće legende tenisa govore da je Đokoviću najveći protivnik on sam, a to je potvrdio i osnivanjem nove teniske asocijacije, praveći sebi probleme,nervozu...i to se normalno mora odražavati na njega samog i igru...nije se ni tu zaustavio, sad bi menjao pravila u tenisu...

  • Rambo

    22. novembar 2020 | 12:53

    Mislim da se blizi kraj saradnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA