"Tri, dva, jedan - Srbija!" Janko i Nole okupili ozbiljnu ekipu i obeležili 10 godina od "salatare"

Oni su bili probrani, pobedili su Francuze preokretom i ošišani su na "nularicu"

  • 1
Foto: Printscreen Instagram

Petog decembra je prošlo deset godina otkako je Srbija dobila junaka u Viktoru Troickom, koji je pobedom nad Mikaelom Lodrom doneo našoj zemlji tenisku "salataru" u Dejvis kupu.

Tim povodom, naši teniski asovi u proširenom sastavu okupili su se u Beogradu i detalj sa njihovog okupljanja podelio je Janko Tipsarević.

Popularni Tipsa je uz Troickog, Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića bio deo tima koji je ostvario najveći uspeh u teniskoj istoriji naše zemlje. Prema Jankovim rečima, to je bio i najveći uspeh u njegovoj karijeri. Bez dileme.

- Deset godina od osvajanja Dejvis kupa. Do dana današnjeg najupečatljiviji momenat moje karijere - napisao je Tipsarević uz snimak na kom on, Đoković, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i ostalo društvo podsećaju na taj momenat iz Arene pre deset godina uz odbrojavanje i usklik "Srbija!".

Da podsetimo, Tipsarević je tokom duge i bogate karijere osvajao Štutgart, Čenaj, Moskvu i Kuala Lumpur, ali je igrao i na Završnom mastersu jer je u zenitu karijere 2012. bio osmi teniser planete.

Video: Krajinović naveo treniranje s Jankom Tipsarevićem kao glavni razlog za pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA