Đoković uslikan u Marbelji, u momentu dok meditira s bratom na treningu

Nole krenuo sa treninzima, Španci pišu da je tamo i Pepe Imaz

  • 0
Novak Djokovic Foto: Profimedia

Najbolji svetski teniser Novak Đoković napustio je Srbiju i "preselio" se u svoju vilu na Marbelji, gde je već "upalio motore" i počeo da trenira za početak nove sezone!

Đoković je luksuznu vilu u Marbelji, prema izveštajima španskih medija, platio 10 miliona evra i upravo će ona ubuduće biti glavna rezidencija gde će provoditi najveći deo vremena kada nije na turnirima, što je do sada bio Monte Karlo.

Za razliku od prethodnih godina, kada je Australijen open bio sredinom januara, Novaka napad na novi gren slem očekuje tek u februaru, ali ono što je najbitnije za Srbina jeste da izdrži još devet nedelja na prvom mestu ATP liste i da tako sruši rekord Rodžera Federera koji je na njemu "izdržao" 310 nedelja.

Đokovićev trenign u Marbelji "uhvatili" su i paparaci koji su Novaka fotkali kako meditira u društvu brata Marka, a španski tensier Mario Vilelja Martinez potvrdio je u razgovoru za "Marku" da je tamo i Pepe Imaz.

Podsetimo, Španac je prethodnih nedelja bio trening partner Đokoviću.

- Sada sam u grupi koju Pepe Imaz i Marko Đoković, Novakov brat, čine ovde u Marbelji. Veoma sam zahvalan na savetima koje mi Đoković daje. A zbog načina kako udara visoke i niske lopte i kako trči, jasno se vidi zašto je broj jedan - poručio je Martinez.

Inače, prvi događaj na kom bi Novak trebalo da igra 2021. godine jeste ATP Kup koji počinje 1. februara i na kom Srbija brani titulu osvojenu prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA